Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Ετήσια Εταιρική συνάντηση της TOYOTA στο Ολυμπιακό Μέγαρο

Η ΤΟΥΟΤΑ Κύπρου πραγματοποίησε στις 18 Φεβρουαρίου 2024 στο Ολυμπιακό Μέγαρο, την Ετήσια Εταιρική Συνάντηση, στην παρουσία του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΤΟΥΟΤΑ Κύπρου κ. Δικράν Ουζουνιάν, της Διοίκησης της εταιρείας και του προσωπικού της. Στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στην αίθουσα ΟΠΑΠ «Ευ Αγωνίζεσθαι» και στους υπαίθριους χώρους του Μεγάρου, η Mobility Χορηγός της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής παρουσίασε τα αποτελέσματα της κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα, καθώς και το όραμα και τους στόχους για το 2024.

Η συνάντηση διοργανώθηκε στο Ολυμπιακό Μέγαρο, στο πλαίσιο της συνεργασίας της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής με την TOYOTA και αποκτά ιδιαίτερη συμβολική σημασία ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων το ερχόμενο καλοκαίρι στο Παρίσι.

«Ευχαριστούμε θερμά την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή για τη φιλοξενία. Επιλέξαμε το Ολυμπιακό Μέγαρο, έναν τόσο σημαντικό χώρο, συνυφασμένο με την ιστορία και τις Αξίες των Ολυμπιακών Αγώνων. Η συμβολίκή αξία του χώρου προσέδωσε βάθος στα λόγια μας και στο μήνυμα που θέλαμε να περάσουμε στο προσωπικό μας» ανέφερε ο κ. Λουκάς Λεωνίδου (Marketing & CX Manager).

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Γεώργιος Χρυσοστόμου ευχαριστεί την TOYOTA για την πολυετή συνεργασία και σημειώνει ότι μαζί θα βαδίσουν προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες : «Μοιραζόμαστε κοινά οράματα και πορευόμαστε μαζί για υλοποίηση του ρόλου και της αποστολής της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής. Ετοιμαζόμαστε για την επάξια εκροσώπηση της Κύπρου στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της τετραετίας «Παρίσι 2024». Έχουμε την ευθύνη της συγκρότησης της αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες και μαζί με τις Ομοσπονδίες και τους περήφανους χορηγούς-συνεργάτες μας, θα πράξουμε ότι είναι δυνατόν για την επιτυχία της αποστολής και την επίτευξη των ψηλών αγωνιστικών στόχων που θέτουν οι αθλητές και οι προπονητές τους»

Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή
27 Φεβρουαρίου 2024

 

 

Search