Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

ΚΟΕ : Πρότασεις / Εκδήλωση ενδιαφέροντος για : α. Διοργάνωση Εκδηλώσεων β. Σχεδιασμό Ενδυμασίας, γ. Προβολή Αθλητών ΚΟΕ

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή ζητά προτάσεις / εκδήλωση ενδιαφέροντος για τα ακόλουθα θέματα:  

ΘΕΜΑ : Εκδήλωση Ενδιαφέροντος για Διοργάνωση Εκδηλώσεων ΚΟΕ
H Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή ζητά προτάσεις για συνεργασία για διοργάνωση των εκδηλώσεων “Γυναίκα και αθλητισμός” και της Τελετής Βράβευσης Εφήβων/Νεανίδων.
Οι προτάσεις θα πρέπει να περιλαμβάνουν τη δημιουργία branding, δελτίου τύπου, σύντομου βίντεο και μικρών συνεντεύξεων από τους βραβευθέντες.
Οι προτάσεις μπορούν να αφορούν και τις δύο εκδηλώσεις ή μόνο τη μια εκδήλωση και θα πρέπει να κατατεθούν γραπτώς μέχρι την Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 και η ώρα 12:00, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε στο 22449883.


ΘΕΜΑ : Εκδήλωση Ενδιαφέροντος για Σχεδιασμό Ενδυμασίας Ολυμπιακής Αποστολής ΚΟΕ

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024», ζητά προτάσεις συνεργασίας για τα ακόλουθα:

• Σχεδιασμός ενδυμασίας Ολυμπιακής Αποστολής και γενική επιμέλεια της εμφάνισης.

• Η ενδυμασία θα πρέπει να είναι συνυφασμένη με την ιστορία της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής και τα εθνικά σύμβολα της Κύπρου.

• Θα πρέπει να διαφαίνεται το κόστος για κάθε έκαστη ενδυμασία και για οτιδήποτε άλλο περιλαμβάνει η πρόταση και αφορά την συνολική εμφανιση των αθλητών-συνοδών.

Οι προτάσεις θα πρέπει να κατατεθούν γραπτώς μέχρι την Παρασκευή, 1η Μαρτίου 2024 και η ώρα 12:00, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνείτε στο 22449807.

 

ΘΕΜΑ : Εκδήλωση Ενδιαφέροντος για Προβολή Αθλητών ΚΟΕ
H Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή ζητά προτάσεις για αγορά υπηρεσιών για δημιουργία σύντομων βίντεο και συνεντεύξεων των αθλητών που εντάσσονται στα προγράμματα Υποτροφιών της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής.
Οι προτάσεις συνεργασίας θα πρέπει να κατατεθούν γραπτώς μέχρι την Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 και η ώρα 12:00, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε στο 22449883.

Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή
22 Φεβρουαρίου 2024

 

 

 

Search