Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

ΑΙΤΗΣΕΙΣ για συμμετοχή σε ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ της ΔΟΑ στην ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ

Η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία Κύπρου, ανακοινώνει ότι μέσα στο 2024, η Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία (ΔΟΑ), ανάμεσα σε άλλες δραστηριότητες της, θα διοργανώσει και την ακόλουθη εκδήλωση:

64η Διεθνής Σύνοδος της ΔΟΑ για Ολυμπιακούς Πρεσβευτές

Η 64η Διεθνής Σύνοδος της ΔΟΑ για Ολυμπιακούς Πρεσβευτές θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της ΔΟΑ στην Αρχαία Ολυμπία μεταξύ 8/6 – 21/6/2024 και θα έχει ως κύριο θέμα “Ο αθλητής στην κοινωνία” και ειδικό θέμα “Ο αθλητής στην σύγχρονη κοινωνία: εμπνέοντας και προάγοντας την ενότητα”.

Δικαίωμα συμμετοχής από την Κύπρο έχουν ένας άντρας και μια γυναίκα, ηλικίας 20-30 ετών, οι οποίοι θα πρέπει να έχουν πολύ καλή γνώση Αγγλικής ή Γαλλικής Γλώσσας. Παράλληλα οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν επιδείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε θέματα Ολυμπισμού ενώ θα πρέπει να μην έχουν συμμετάσχει ξανά σε προηγούμενες συνόδους της ΔΟΑ. Σημαντικό κριτήριο για την επιλογή τους είναι η συμμετοχή τους σε προηγούμενες Εθνικές Συνόδους που διοργανώνονται από την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία Κύπρου.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν ένα σύντομο βιογραφικό μέχρι την Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2024 στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ή στη διεύθυνση: Αμφιπόλεως 21, 2025 Στρόβολος, τηλ: 22449880, φαξ: 22449890

Σημειώνεται ότι τα αεροπορικά έξοδα καθώς και τα έξοδα διαμονής και συμμετοχής είναι πλήρως καλυμμένα.

Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή διευκρινίσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλέφωνο 22449880

Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή
Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

 

 

Search