Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή και η Χαραλαμπίδης Κρίστης «on track» ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024»

Στην παρουσία του προέδρου της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Γεώργιου Χρυσοστόμου, αλλά και αρκετών αθλητών μας, πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία Χαραλαμπίδης Κρίστης η εκδήλωση για την ανακοίνωση των κοινωνικών δράσεων στο πλαίσιο του προγράμματος έμπρακτης προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης «Συμμετοχή» της Χαραλαμπίδης Κρίστης Η φετινή εκδήλωση έλαβε χώρα στο Scale Restaurant του Map Hotel και ήταν αφιερωμένη στην Ολυμπιακή χρονιά που ήδη διανύουμε, καθώς σε πέντε περίπου μήνες (26/07 - 11/08) θα διεξαχθούν στο Παρίσι οι Ολυμπιακοί Αγώνες.
Η εταιρεία Χαραλαμπίδης Κρίστης αποτελεί έναν από τους Silver Partners της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής και το επόμενο διάστημα θα παρουσιάσει την ολοκληρωμένη επικοινωνιακή καμπάνια και επιμέρους επικοινωνιακές ενέργειες στο πλαίσιο του προγράμματος: «2024, Έτος Ολυμπιακών Αγώνων και Ολυμπιακών Αξιών», με ενεργή συμμετοχή των αθλητών της και με βασικό επικοινωνιακό μήνυμα #RoadToParis.

«Στηρίζουμε τους αθλητές μας»
Μιλώντας στην εκδήλωση της 14ης Φεβρουαρίου, ο πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Χρυσοστόμου, χαρακτήρισε την εταιρεία Χαραλαμπίδης Κρίστης ως έναν περήφανο συνεργάτη, πέραν από χορηγό:«Μας βοηθάτε ώστε να υλοποιήσουμε τον ρόλο και την αποστολή μας ως Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, που είναι η καλλιέργεια του ενδιαφέροντας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, η ανάπτυξη, προώθηση και προστασία του Ολυμπιακού Κινήματος στην Κύπρο σύμφωνα με τον Ολυμπιακό Χάρτη και η προώθηση των αρχών και αξιών του Ολυμπισμού», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γεώργιος Χρυσοστόμου. Χαρακτήρισε ως πολύ σημαντική την στήριξη όλων των Partners της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, αλλά φυσικά και του ίδιου του κράτους, καθώς ξεκίνησαν ήδη οι ετοιμασίες μιας μεγάλης ομάδας που θα συγκροτηθεί για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Ο πρόεδρος της ΚΟΕ συνεχάρη όλους τους κύπριους αθλητές που έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στο μεγάλο καλοκαιρινό ραντεβού, οπως επίσης και τις ομοσπονδίες τους επισημαίνοντας τα εξής: «Αναμένουμε ότι η ομάδα αυτή θα μεγαλώσει τους επόμενους μήνες και για μία ακόμα φορά επαναλαμβάνουμε την στήριξή μας στους αθλητές μας και στις προσπάθειές τους».

«Στον δρόμο για το καλύτερο»
Ο πρόεδρος της Χαραλαμπίδης Κρίστης κ. Αλέξης Χαραλαμπίδης ανέφερε: «Ημέρα αγάπης, ημέρα θεσμός. Σήμερα όπως και κάθε χρόνο μοιραζόμαστε μαζί σας δράσεις και πρωτοβουλίες που στη βάση τους έχουν την αγάπη για την κοινωνία. Μια τέτοια πρωτοβουλία είναι και η διαχρονική μας στήριξη ως υπερήφανος χορηγός της ΚΟΕ και συνεπώς των κύπριων αθλητών μας. Έτσι έχουμε τη χαρά και το προνόμιο να τους στηρίζουμε στον δρόμο της αφοσίωσης τους, της επιμονής τους και της προσπάθειά τους για το καλύτερο. Αξίες που τιμάμε στη Χαραλαμπίδης Κρίστης εδώ και δεκαετίες.»

Ο διευθύνων σύμβουλος (CEO) κ. Μάριος Κωνσταντίνου δήλωσε: «Ως Χαραλαμπίδης Κρίστης, αλλά και ως Κύπριος, αισθάνομαι υπερηφάνεια που η οικογένεια της εταιρείας μας αγκαλιάζει την οικογένεια της ΚΟΕ και των αθλητών μας. Στη Χαραλαμπίδης Κρίστης έχουμε δεσμευτεί να παρέχουμε αδιάκοπη και έμπρακτη στήριξη στους αθλητές μας. Στόχος μας, να συμβάλουμε ώστε να βρεθούν ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη των ονείρων τους. Είμαστε περήφανοι που είμαστε μέρος της διαδρομής τους».

Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή
22 Φεβρουαρίου 2024

 

 

Search