Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

3οι Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες: Ήττα από την Κροατία για την Εθνική Ανδρών Μπιτς Χάντμπολ

#TeamCyprus
#Heraklion2023
Του Θωμά Κεττένη (ΚΥΠΕ)
ΦΩΤΟ : Κωνσταντίνος Κυπριανού / Ευστάθιος Ιακωβίδης
Με ήττα, παρά την πολύ καλή εμφάνιση στο 2ο σετ, δέχθηκε η Εθνική Ανδρών Μπιτς Χάντμπολ, της Κυπριακής αποστολής της ΚΟΕ, στην πρεμιέρα της στο τουρνουά των 3ων Μεσογειακών Αγώνων «Ηράκλειο 2023».
Η ομάδα Μπιτς Χάντμπολ της Κυπριακής αποστολής της ΚΟΕ ηττήθηκε με 2-0 σετ από την πανίσχυρη Κροατία με τα σετ να κλείνουν στο 24-10 και 14-10.
Η Κροατία μπήκε πιο καλά στο πρώτο σετ, αιφνιδιάζοντας την Εθνική, με τη διαφορά να φτάνει στους 13 πόντους, 17-4. Στη συνέχεια, οι Κύπριοι διεθνείς βελτιώθηκαν, ωστόσο, το σετ είχε ήδη κριθεί, με τους Κροάτες να επικρατούν στο τέλος του 10λέπτου με 24-10.
Στο δεύτερο 10λεπτο, η ομάδα του Ανδρέα Σοφοκλέους μπήκε αποφασισμένη να διεκδικήσει και να κερδίσει το σετ ώστε να στείλει τον αγώνα στα πέναλτι.
Η άμυνα βελτιώθηκε κατά πολύ, όμως η αστοχία στην επιθετική ήταν αυτή που στοίχισε στην ομάδα, η οποία έχασε στο τέλος του σετ με 14-10 και τον αγώνα με 2-0 σετ.
Η ΚΟΕ ευχαριστεί τους συνεργάτες και τους χορηγούς της, τον Πλατινένιο Χορηγό την ΟΠΑΠ Κύπρου, τους Χρυσούς Χορηγούς την Τράπεζα Κύπρου και την Logicom, τους Ασημένιους Χορηγούς την Medochemie, την Allianz και τη Χαραλαμπίδης Κρίστης, τον Χορηγό Παροχής Υπηρεσιών την Deloitte, τον Χορηγό Επικοινωνίας την Cablenet, την ΤΟΥΟΤΑ Κύπρου, τον Όμιλο Βιοϊατρική και το Ίδρυμα Α.Γ. Λεβέντη.

09 Σεπ 23

 

 

Search