Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

KOE και ΟΠΑΠ Κύπρου τιμούν την Ολυμπιακή Ομάδα και βραβεύουν τα νέα ταλέντα

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή και η ΟΠΑΠ Κύπρου, ενημερώνουν ότι την Πέμπτη 24 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί τιμητική εκδήλωση που διοργανώνουν για την Ολυμπιακή Ομάδα, και τα ταλέντα του κυπριακού αθλητισμού, απευθύνοντας τις θερμότερες ευχές στην κυπριακή ολυμπιακή αποστολή, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων ΤΟΚΥΟ 2020.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στην οποία θα βραβευθούν όλοι οι κορυφαίοι των καλυτέρων Εφήβων-Νεανίδων 2020, και θα απονεμηθούν τα Βραβεία «Γλαύκος Κληρίδης» στον καλύτερο Άνδρα και καλύτερη Γυναίκα αθλήτρια για το ίδιο αθλητικό έτος, θα παραβρεθούν αθλητές μέλη της Ολυμπιακής ομάδας, λίγο πριν την αναχώρηση τους για τους Ολυμπιακούς αγώνες στο Τόκυο

Η εκδήλωση θα διοργανωθεί στους υπαίθριους χώρους του Ολυμπιακού Μεγάρου, θα αρχίσει στις 20.00, και θα μεταδίδεται τηλεοπτικά σε ζωντανή μετάδοση από το ΡΙΚ 2.

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, για άλλη μια φορά ευχαριστεί την ΟΠΑΠ Κύπρου για την διαχρονική της προσφορά στην ΚΟΕ, καθώς και όλους τους υπόλοιπους χορηγούς της. Τους Μέγα Χορηγούς RCB Bank, Χαραλαμπίδης Κρίστης, και Carbo One και τους Επίσημους Χορηγούς Cyta, TOYOTA και Υπεραγορές METRO.

Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή
22 Ιουνίου 2021

 

 

Search