Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

3οι Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες : Κολύμβηση, Μπιτς Βόλεϊ Γυναικών και Κανό οι κυπριακές συμμετοχές της Παρασκευής

#TeamCyprus
#Heraklion2023
Του Θωμά Κεττένη (ΚΥΠΕ)
ΦΩΤΟ : Κωνσταντίνος Κυπριανού / Ευστάθιος Ιακωβίδης

Η κολύμβηση ανοικτής θαλάσσης με δύο κυπριακές συμμετοχές, το γυναικείο δίδυμο στο Μπιτς Βόλεϊ για τα προημιτελικά, και το ωκεάνιο κανό με δύο γυναικείες συμμετοχές και μια ανδρική, είναι το πρόγραμμα των συμμετοχών της κυπριακής αποστολής της ΚΟΕ στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες «Ηράκλειο 2023» την Παρασκευή.
Την αυλαία των κυπριακών συμμετοχών ανοίγουν στις 8 το πρωί οι 17χρονοι Κύπριοι Ροδόλφος Ανδρέου και Γιάννης Εργατούδης στο αγώνισμα της κολύμβησης ανοικτής κολύμβησης 5 χιλιομέτρων.
Θα ακολουθήσει στις 10 το πρωί ο αγώνας του κυπριακού γυναικείου δίδυμου με τις Daria Gusarova και Erika Nystrom που αγωνίζονται στη φάση των «8» του τουρνουά με αντιπάλους τις Ιταλίδες Orsi Toth και Bianchi. Αν η κυπριακή ομάδα κερδίσει θα αγωνιστεί είτε στις 7:30 είτε στις 8:30 στον ημιτελικό. Σε διαφορετική περίπτωση οι αθλήτριες της Κύπρου θα αγωνιστούν είτε στις 17:30 είτε στις 18:30 στον πρώτο τους αγώνα για τις θέσεις 5-8.
Στις 12 το μεσημέρι ρίχνεται στη μάχη του ωκεάνιου κανό, ο Κύπριος αθλητής Χρίστος Χριστοδούλου και στις 15:00 στο ίδιο άθλημα οι δύο Κύπριες αθλήτριες Κυριακή Κωνσταντίνου και Σάβια Κυριακή Χατζηχαραλάμπους.

Η ΚΟΕ ευχαριστεί τους συνεργάτες και τους χορηγούς της, τον Πλατινένιο Χορηγό την ΟΠΑΠ Κύπρου, τους Χρυσούς Χορηγούς την Τράπεζα Κύπρου και την Logicom, τους Ασημένιους Χορηγούς την Medochemie, την Allianz και τη Χαραλαμπίδης Κρίστης, τον Χορηγό Παροχής Υπηρεσιών την Deloitte, τον Χορηγό Επικοινωνίας την Cablenet, την ΤΟΥΟΤΑ Κύπρου, τον Όμιλο Βιοϊατρική και το Ίδρυμα Α.Γ. Λεβέντη.

 

 

Search