Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

3οι Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες: Ήττα από την Ιταλία για την ομάδα Ανδρών Μπιτς Χάντμπολ

#TeamCyprus
#Heraklion2023
Του Θωμά Κεττένη (ΚΥΠΕ)
ΦΩΤΟ : Κωνσταντίνος Κυπριανού / Ευστάθιος Ιακωβίδης
Στην ανωτερότητα των Ιταλών υπέκυψε το μεσημέρι η Εθνική των Ανδρών του Μπιτς Χάντμπολ, στον δεύτερο της αγώνα στους 3ους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες «Ηράκλειο 2023».
Η ομάδα των Ανδρών της αποστολής της ΚΟΕ στους Αγώνες, ηττήθηκε εύκολα από τους Ιταλούς με 2-0 σετ.
Στο πρώτο σετ, οι Ιταλοί έδειξαν από την αρχή τις προθέσεις τους να ξεφύγουν στο σκορ και να μην αφήσουν περιθώρια στην κυπριακή ομάδα και νωρίς στο πρώτο δεκάλεπτο προηγήθηκαν με 2-8. Η διαφορά ήταν και στη συνέχεια εμφανής, καθώς η Ιταλία άνοιξε περισσότερο το προβάδισμα, φτάνοντας σε double σκορ (24-12). Τελικά, το πρώτο σετ έκλεισε με σκορ 30-16 υπέρ των Ιταλών.
Στο 2ο σετ, οι Ιταλοί ξεκίνησαν ακόμη καλύτερα, και με την κακή ψυχολογία των Κυπρίων χειροσφαιριστών κατάφεραν να πάρουν μια διαφορά 14 πόντων (16-2) μέχρι τα μέση της περιόδου. Το ίδιο σκηνικό εκτυλίχθηκε και στο υπόλοιπο σετ, με τους Ιταλούς να το κερδίζουν με το ίδιο σκορ όπως και το πρώτο (30-16) και τον αγώνα με 2-0 σετ.
Σύνθεση της Ομάδας:
Ανδρέας Σοφοκλέους (Προπονητής)
Κωνσταντίνος Χαραλάμπους, Ιωάννης Ιωαννίδης, Χαράλαμπος Πατρύφωνος, Κυριάκος Βορκάς, Πέτρος Πούπας, Ανδρέας Στυλιανού, Νικόλας Σιωτερ, Στέφανος Στεφάνου, Γεώργιος Ιωάννης Κρητικός, Μιχάλης Λύρας.
Η ΚΟΕ ευχαριστεί τους συνεργάτες και τους χορηγούς της, τον Πλατινένιο Χορηγό την ΟΠΑΠ Κύπρου, τους Χρυσούς Χορηγούς την Τράπεζα Κύπρου και την Logicom, τους Ασημένιους Χορηγούς την Medochemie, την Allianz και τη Χαραλαμπίδης Κρίστης, τον Χορηγό Παροχής Υπηρεσιών την Deloitte, τον Χορηγό Επικοινωνίας την Cablenet, την ΤΟΥΟΤΑ Κύπρου, τον Όμιλο Βιοϊατρική και το Ίδρυμα Α.Γ. Λεβέντη.

10 Σεπ 2023

 

 

Search