Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

3οι Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες: Μπιτς Χάντμπολ, Καράτε Κάτα και Αετοσανίδα οι κυπριακές συμμετοχές την Κυριακή

#TeamCyprus
#Heraklion2023
Του Θωμά Κεττένη (ΚΥΠΕ)
ΦΩΤΟ : Κωνσταντίνος Κυπριανού / Ευστάθιος Ιακωβίδης
Οι δύο αγώνες των Ανδρών στο Μπιτς Χάντμπολ και ένα τον Γυναικών στο ίδιο άθλημα, οι γυναικείες συμμετοχές στο Καράτε Κάτα στην άμμο και ο πρώτος αγώνας στην Αετοσανίδα (Kiteboarding) των ανδρών, αποτελούν τις κυπριακές συμμετοχές της Κυριακής της αποστολής της ΚΟΕ στους 3ους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες «Ηράκλειο 2023».
Πρώτες στη μάχη των Αγώνων ρίχνονται στις 10 το πρωί οι δύο αθλήτριες του Καράτε Κάτα στην Άμμο Στεφανία Ζαρή και η Νάγια Καραγιαννίδου.
Στις 11:40 η γυναικεία ομάδα του Μπιτς Χάντμπολ αντιμετωπίζει στον 3ο της αγώνα στο τουρνουά των Αγώνων την Ισπανία και λίγο αργότερα, η ομάδα του Μπιτς Χάντμπολ των Ανδρών αντιμετωπίζει στις 12:30 την Ιταλία. Οι Άνδρες του Μπιτς Χάντμπολ θα έχουν και δεύτερο αγώνα κατά την Κυριακή, και συγκεκριμένα θα αντιμετωπίσουν στις 18:40 την ομάδα του Κοσόβου.
Πρεμιέρα στους Παράκτιους Μεσογειακούς του Ηρακλείου κάνει την Κυριακή και ο αθλητής του KITEBOARDING ο Aleksei Chibizov. Ο αγώνας της Θαλάσσιας Αετοσανίδας αρχίζει στις 14:00.
Πιο αναλυτικά, το πρόγραμμα των κυπριακών συμμετοχών της αποστολής της ΚΟΕ την Κυριακή είναι:
Καράτε Κάτα
09:30 Γυναίκες
Μπιτς Χάντμπολ
11:40 Ισπανία-Κύπρος Γυναίκες
12:30 Κύπρος-Ιταλία Άνδρες
18:40 Κύπρος-Κόσοβο Άνδρες
Θαλάσσια Αετοσανίδα
14:00 Άνδρες
Η ΚΟΕ ευχαριστεί τους συνεργάτες και τους χορηγούς της, τον Πλατινένιο Χορηγό την ΟΠΑΠ Κύπρου, τους Χρυσούς Χορηγούς την Τράπεζα Κύπρου και την Logicom, τους Ασημένιους Χορηγούς την Medochemie, την Allianz και τη Χαραλαμπίδης Κρίστης, τον Χορηγό Παροχής Υπηρεσιών την Deloitte, τον Χορηγό Επικοινωνίας την Cablenet, την ΤΟΥΟΤΑ Κύπρου, τον Όμιλο Βιοϊατρική και το Ίδρυμα Α.Γ. Λεβέντη.

 

 

 

Search