Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

17th EYOF "Maribor 2023" : Αποστολή ΚΟΕ / Το πρόγραμμα της Τετάρτης 26 Ιουλίου

Γεμάτη δράση είναι και η σημερινή μέρα, καθώς αρκετά αγωνίσματα μεταφέρθηκαν λόγω κακών καιρικών συνθηκών για την Τετάρτη (26/07). Η μέρα αρχίζει με μήκος και κολύμβηση. Στις 10:30 ο Γρηγόρης Σταυρινίδης θα κάνει το πρώτο του άλμα στο μήκος, ενώ η Κυπριάνα Χριστοδούλου θα ριχθεί την ίδια ώρα στη μάχη στα 200μ ελεύθερο.

Στις μάχες μπαίνει και το Τζούντο, με τους αγώνες να αρχίζουν στις 11:00. Θυμίζουμε οι Ιάκωβος Κατσούλι (-66kg), Χρίστος Σταύρου (-60kg), Αδαμαντία Χριστοδουλίδου (-48kg) και Μαρίνα Αζινού (-57kg), βρίσκονται στην αποστολή της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, με την τελευταία να αγωνίζεται την Πέμπτη (27/07).
Παράλληλα, θα συνεχιστεί το πρόγραμμα στη ποδηλασία. Για το mountain bike, τα κορίτσια μας, Αλεξάνδρα Σαφείρη και Σωτηριάνα Σοφία Γαβριήλ αγωνίζονται στις 11:00, ενώ τα αγόρια Δημήτρης Πρέκας και Γιώργος Κυριακίδης στις 13:00. Στο τριπλούν, γύρω στις 12:15 θα αγωνιστεί στον προκριματικό και η Άντρια Πουρίκκου.

Επίσης, στις 13:00 θα διεξαχθεί το διπλό αγοριών στο τένις ανάμεσα σε Αχιλλέα Μακρή και Αλέκο Τιμήνης να αντιμετωπίζουν τους Ταμερλάν Καρίμοβ και Ναζίμ Μαλίκοβ.

Το μενού της Τετάρτης περιλαμβάνει και γυμναστική κοριτσιών στις 16:00, Ελεάνα Παναγιώτου, Κυριακή Λυσάνδρου και Καλυψώ Παναγιώτου θα αγωνιστούν στο σύνθετο ομαδικό και ατομικό. Τέλος, η Ραφαέλλα Αριστοτέλους αγωνίζεται στις 19:35 στον τελικό της δισκοβολίας.

Περισσότερα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: https://eyof-maribor.com/en/home/.

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή ευχαριστεί τον Πλατινένιο Χορηγό ΟΠΑΠ Κύπρου και τους Χρυσούς Χορηγούς, Logicom και Τράπεζα Κύπρου, για την συμβολή τους στην επιτυχία της αποστολής.

 

 

Search