Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

Η ΚΟΕ συγχαίρει την Κλέα Παπαέλληνα για την βράβευση της από τον ΠΣΑΤ

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) στα πλαίσια της Τελετής Βράβευσης των Αρίστων Αθλητών της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου (ΕΑΚ) βράβευσε την Κλέα Παπαέλληνα για την διεθνή προσφορά της στη διάδοση της Ολυμπιακής Παιδείας για τις αξίες του αθλητισμού.

Η Κλέα Παπαέλληνα παρέλαβε το βραβείο από τον Πρόεδρο του ΠΣΑΤ Γιάννη Θεοδωρακόπουλο και ανέφερε, μεταξύ άλλων, τα εξής: “Είναι με ιδιαίτερη συγκίνηση που παραλαμβάνω αυτή την τιμητική διάκριση από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου, στην μεγάλη γιορτή του Αθλητισμού του νησιού μας, που διοργανώνει η Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου. Θεωρώ ότι η τιμητική αυτή διάκριση δεν είναι μόνο προς το πρόσωπο μου. Ανήκει εξίσου σε όλους που μοιράζονται μαζί μου την πίστη στην αξία του ευ αγωνίζεσθαι και όλων των αρχών του αθλητισμού. Ως αθλητικοί επιστήμονες έχουμε ταχθεί να υπηρετούμε αυτές τις αρχές και θα συνεχίσουμε να το πράττουμε με το ίδιο πάθος. Γιατί πιστεύω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου ότι η διάδοση των Ολυμπιακών αξιών μπορεί να κάνει μια κοινωνία καλύτερη και να αλλάξει τη ροή των πραγμάτων. Σε αυτό το στόχο καθοριστικό ρόλο έχετε και εσείς οι αθλητικοί συντάκτες, της Κύπρου και την Ελλάδας, αφού είστε οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης σε όλο το φάσμα του υγιούς αθλητισμού».

Η ΚΟΕ συγχαίρει το Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της και Κοσμήτορα της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας Κύπρου, Κλέα Παπαέλληνα για την τιμητική αυτή βράβευση. Είναι ιδιαίτερη η τιμή και η ικανοποίηση που νιώθουμε, που ένα μέλος του Εκτελεστικού μας Συμβουλίου βραβεύεται από ένα τόσο σημαντικό φορέα της Ελλάδας όπως είναι ο ΠΣΑΤ για την προώθηση των Ολυμπιακών αξιών κάτι που εμπίπτει και στην αποστολή της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής. Η βράβευση αυτή τιμά ολόκληρη την Ολυμπιακή οικογένεια της ΚΟΕ και είμαστε περήφανοι για την δράση της τόσο στην Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή όσο και στην Ευρωπαϊκή Ολυμπιακή Επιτροπή ως Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Πολιτισμού και Εκπαίδευσης.

ΦΩΤΟ : Η Κλέα Παπαέλληνα, έχοντας δίπλα της τον Πρόεδρο του ΠΣΑΤ Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΣΑΤ Κώστα Αλεξόπουλο (Ειδικός Γραμματέας), Μάνο Χρυσό (Σύμβουλος) και Δημήτρη Κανελλάκη (Σύμβουλος)

 

 

Search