Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

ΚΟΕ - Ολυμπιακή Ομάδα «Τόκυο 2020» Συνάντηση με Δημήτρη Κωνσταντίνου

Στο πλαίσιο των συναντήσεων που καθιερώθηκαν μεταξύ Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής και αθλητών που συγκροτούν την Ολυμπιακή Ομάδα «Τόκυο 2020», αντιπροσωπεία της ΚΟΕ πραγματοποίησε συνάντηση στο Ολυμπιακό Μέγαρο, με τον αθλητή της Σκοποβολής Δημήτρη Κωνσταντίνου στην παρουσία του Προέδρου της ΣΚΟΚ κ. Τζιοβάνη Σαββίδη.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν από πλευράς ΚΟΕ, ο Πρόεδρος Γιώργος Χρυσοστόμου, ο Αντιπρόεδρος Γιώτης Ιωαννίδης (διαδικτυακά) ο Γενικός Γραμματέας Ανδρέας Γεωργίου, και Λειτουργοί της ΚΟΕ που θα βρίσκονται στην αποστολή που θα ταξιδέψει στο Τόκυο.

Στο πλαίσιο της συνάντησης ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Γιώργος Χρυσοστόμου, συνεχάρη τον Δημήτρη Κωνσταντίνου για την μεγάλη του επιτυχία, της πρώτης του συμμετοχής σε Ολυμπιακούς Αγώνες στο αγώνισμα του Σκητ, και εξέφρασε την πρόθεση της ΚΟΕ όπως στηρίξει με όλες τις δυνάμεις την προετοιμασία και την συμμετοχή του στους αγώνες.

Ο Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ Γιώτης Ιωαννίδης, διαβεβαίωσε ότι η ΚΟΕ θα παρέχει κάθε βοήθεια προς τον αθλητή, βρίσκοντας παράλληλα τους τρόπους, να επιλύσει τα όποια θέματα προκύψουν για να οδηγηθεί σε μια απρόσκοπτη προετοιμασία, καθώς και για την επίλυση αιτημάτων που θα τεθούν από πλευράς αθλητή.

Ο Γενικός Γραμματέας της ΚΟΕ Ανδρέας Γεωργίου, ανέφερε ότι και μόνο η πρόκριση για το Τόκυο αποτελεί τεράστια επιτυχία για την Κύπρο, και ευχήθηκε στην συνέχεια κάθε επιτυχία προς τον κύπριο σκοπευτή.

Ο Δημήτρης Κωνσταντίνου ευχαρίστησε την ΚΟΕ για την στήριξη και την βοήθεια που του παρέχει, και ιδιαίτερα ευχαρίστησε την ΚΟΕ για τις ενέργειες που προέβη σε ότι αφορά τον έγκαιρο εμβολιασμό των αθλητών. Στη συνέχεια κατέθεσε μαζί με τη ΣΚΟΚ, αιτήματα ως προς την παρουσία του στο Τόκυο.

Ο Πρόεδρος της ΣΚΟΚ Τζιοβάνης Σαββίδης, αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της ΚΟΕ αλλά και την ΚΟΕ γενικότερα για την στήριξη, ανέφερε ότι οι στόχοι της κυπριακής ομάδας Σκοποβολής των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκυο είναι αρκετά υψηλοί, και εξέφρασε παράλληλα την αισιοδοξία του για ανάλογες επιτυχίες και διακρίσεις.

Οι ενέργειες της ΚΟΕ σε συνεργασία με την οργανωτική επιτροπή των αγώνων υπήρξαν άμεσες, και τα θέματα που τέθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης έχουν ήδη υλοποιηθεί.

Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή
28 Ιουνίου 2021

 

 

Search