Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Εθιμοτυπική Συνάντηση ΚΟΕ με Χρύσανθο Τσουρούλλη

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Γιώργος Χρυσοστόμου, υποδέχτηκε την Τρίτη 30 Μαρτίου στο Ολυμπιακό Μέγαρο, και είχε εθιμοτυπική συνάντηση με τον κ. Χρύσανθο Τσουρούλλη, Γενικό Διευθυντή του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ & Τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ. Παρόντες στη συνάντηση, ήταν επίσης οι αξιωματούχοι της ΚΟΕ κ.κ. Γιώτης Ιωαννίδης (Αντιπρόεδρος) και Ανδρέας Γεωργίου (Γενικός Γραμματέας).

Κατά τη συνάντηση, παρουσιάστηκε από τον κ. Χρυσοστόμου, η δομή και η ηγετική θέση της ΚΟΕ στον Κυπριακό αθλητισμό, η αποστολή και ο ρόλος της, καθώς και το έργο που επιτελείται στους τομείς της διεθνούς εκπροσώπησης - διοικητικής και αγωνιστικής – όπως επίσης και στον τομέα της Ολυμπιακής Παιδείας και Εκπαίδευσης. Παρουσιάστηκε επίσης ο προγραμματισμός και οι προετοιμασίες που γίνονται ενόψει της συμμετοχής στο σημαντικότερο αθλητικό γεγονός της φετινής χρονιάς, που δεν είναι άλλο, από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο κ. Τσουρούλλης εξέφρασε την ικανοποίηση του για το έργο που επιτελείται στον οργανισμό, σημειώνοντας από την πλευρά του, ότι το Συγκρότημα ΔΙΑΣ θα στηρίξει το έργο του Εκτελεστικού Συμβουλίου, συμβάλοντας στην προώθηση και προβολή του κυπριακού αθλητισμού, όπως αναδεικνύεται μέσα από τη δράση της ΚΟΕ, και των Αθλητικών Ομοσπονδιών. Συμφωνήθηκε, όπως η επόμενη συνάντηση πραγματοποιηθεί στο Συγκρότημα ΔΙΑΣ.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο κ. Τσουρούλλης έτυχε ξενάγησης από τον Διοικητικό Λειτουργό Γιώργο Κορέλλη στους χώρους του Ολυμπιακού Μεγάρου, όπου στεγάζεται η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή και η πλειοψηφία των Αθλητικών Ομοσπονδιών. Επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα ιστορικής αξίας αντικείμενα που υπάρχουν στο Μουσείο της ΚΟΕ και στη Συλλογή «Κίκη Λαζαρίδη», και τα οποία είναι άμεσα συνδεδεμένα με την ιστορία του Κυπριακού Αθλητισμού.

Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή
31 Μαρτίου 2021

 

 

Search