Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αίτηση Φυσιοθεραπευτή/τριας για το "Τόκυο 2020"

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ/ΤΡΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ "ΤΟΚΥΟ 2020"

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΚΟΕ) σε συνεργασία με τον Παγκύπριο Σύλλογο Φυσιοθεραπευτών, δέχονται αιτήσεις για μια (1) θέση Φυσιοθεραπευτή/ τριας με σκοπό την παροχή υπηρεσιών Φυσιοθεραπείας στους Αθλητές/τριες που θα συμμετάσχουν στους επικείμενους Ολυμπιακούς Αγώνες- ΤΟΚΥΟ 2020 ( 23 Ιουλίου- 08 Αυγούστου 2021)
Οι αιτήσεις θα πρέπει να συνοδεύονται με: καλυπτική επιστολή, σύντομο βιογραφικό, 1 φωτογραφία Διαβατηρίου (σε άσπρο φόντο) φωτοαντίγραφο Διαβατηρίου, και προσκόμιση πιστοποιητικού που εκδίδεται από τον Αρχηγό Αστυνομίας με το οποίο πιστοποιείται το λευκό ποινικό μητρώο.
Ο φάκελος μπορεί να αποσταλεί ταχυδρομικά ή να παραδοθεί ιδιοχείρως στα γραφεία της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής (2ος όροφος), το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021, και ώρα 18:00.

Ο φάκελος πρέπει να αναγράφει εξωτερικά τα στοιχεία του ενδιαφερόμενου και την ένδειξη «ΠΡΟΣ AD HOC ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ 2020-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ».
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνείτε με τον Διοικητικό Λειτουργό της ΚΟΕ κ. Γιώργο Παναγίδη στα τηλέφωνα: 22-449807, 99-523904 και στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

 

 

Search