Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024
Previous Next

ΚΟΑ – ΚΟΕ: Θα βαδίσουν χέρι-χέρι

Οι δύο Οργανισμοί ενδυναμώνουν τις σχέσεις τους για να πάρουν τον αθλητισμό μας πιο μπροστά η κοινή συνισταμένη των δηλώσεων των Προέδρων Γιώργου Χρυσοστόμου (ΚΟΕ) και Ανδρέα Μιχαηλίδη (ΚΟΑ) σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Μέγαρο.

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου στο Ολυμπιακό Μέγαρο, συνάντηση του Προέδρου της ΚΟΕ κ. Γιώργου Χρυσοστόμου και Μελών του Εκτελεστικού Συμβουλίου, με αντιπροσωπεία του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού με επικεφαλής τον Πρόεδρο του κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη. Κατά την εθιμοτυπική συνάντηση, που ήταν η πρώτη μετά την εκλογή του νέου Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΚΟΕ, δόθηκε η ευκαιρία στους εκπροσώπους των δύο Οργανισμών για συζήτηση θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος και κοινή υπήρξε η πεποίθηση και η απόφαση, όπως οι δύο Οργανισμοί βαδίσουν χέρι-χέρι με στόχο να πάρουν τον αθλητισμό μπροστά.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν εκ μέρους της ΚΟΕ ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Χρυσοστόμου, ο Αντιπρόεδρος κ. Γιώτης Ιωαννίδης, ο Γενικός Γραμματέας κ. Ανδρέας Γεωργίου και τα Μέλη του Εκτελεστικού Συμβουλίου Κλέα Χατζηστεφάνου Παπαέλληνα, Ανδρέας Θεοφυλάκτου, Παύλος Γεωργιάδης και Οδυσσέας Πατσαλίδης, καθώς και η Γενική Διευθύντρια Όλγα Πιπερίδου Χρυσάφη.

Τον Πρόεδρο του ΚΟΑ κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη συνόδευαν επίσης τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Δώρα Κυριάκου, Ανδρόνικος Ανδρονίκου και Κωστάκης Κουκκουλής.

Καλωσορίζοντας την αντιπροσωπεία του ΚΟΑ, ο κ. Χρυσοστόμου ανέφερε ότι υπάρχει διάθεση από το νέο Εκτελεστικό Συμβούλιο για συνεργασία με τον ΚΟΑ και εξέφρασε την επιθυμία προς τον Πρόεδρο του ΚΟΑ όπως η πρόθεση αυτή μεταφερθεί σε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τα στελέχη του Οργανισμού σημειώνοντας : «Θα πρέπει ο στόχος να είναι ένας, που συνοψίζεται πλήρως ως η ανάπτυξη του αθλητισμού και η διάδοση των αξιών του Ολυμπισμού. Ως μία από τις πρώτες ενέργειες ήταν ο διορισμός της Επιτροπής Υψηλής Επίδοσης και ήδη πραγματοποιήθηκε η πρώτη κοινή συνεδρία. Τα μηνύματα που έχουμε πάρει, από τα μέλη του Εκτελεστικού Συμβουλίου ήταν ότι η συνεργασία υπήρξε άψογη»

Από την πλευρά του ο κ. Μιχαηλίδης συνεχάρη το νέο Εκτελεστικό Συμβούλιο για την εκλογή εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι θα πετύχει στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει : «Οι δύο Οργανισμοί δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν, αντίθετως θα δημιουργήσουν μία πολύ δυνατή ομάδα. Θέλουμε να βάλουμε τις βάσεις, για να πάρουμε τον αθλητισμό ένα βήμα πιο μπροστά. Μπορούμε να το κάνουμε γιατί υπάρχει η εμπειρία, η γνώση και η θέληση. Θα αποδειχτεί εμπρακτα η καλή διάθεση και οι προθέσεις μας προς αυτή την κατεύθυνση. Εγώ προσωπικά και οι συνεργάτες μου, με την παρουσία μας εδώ στο Ολυμπιακό Μέγαρο δείχνουμε ότι η σχέση με τη νέο Εκτελεστικό Συμβούλιο της ΚΟΕ, θα είναι άριστη και ωφέλιμη για τον Αθλητισμό», κατέληξε ο κ. Μιχαηλίδης.

Μετά το τέλος της συνάντησης, η αντιπροσωπεία του ΚΟΑ είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στο Ολυμπιακό Μέγαρο όπου στεγάζονται οι Αθλητικές Ομοσπονδίες, και ξεναγήθηκε στον περιβάλλοντα χώρο, στο Ολυμπιακό Μουσείο, και στην Ολυμπιακή Βιβλιοθήκη από τον υπεύθυνο λειτουργό της ΚΟΕ για θέματα Ολυμπιακής Εκπαίδευσης κ. Γιώργο Κορέλλη.

 

 

 

Search