Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024
Previous Next

ΚΟΕ : Συναντήσεις με Μάρκο Παγδατή και Οργανισμό Νεολαίας

Το Ολυμπιακό Μέγαρο επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης 26 Μαρτίου, ο Μάρκος Παγδατής λίγο πριν αναχωρήσει για το εξωτερικό, για να συμμετάσχει σε ένα ακόμη διεθνές τουρνουά αντισφαίρισης.

Ο Κύπριος πρωταθλητής είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΚΟΕ Ντίνο Μιχαηλίδη, στην παρουσία του Ταμία Δαμιανού Χατζηδαμιανού και της Γενικής Διευθύντριας Όλγας Πιπερίδου Χρυσάφη, και συζήτησαν θέματα που αφορούν στην καριέρα του αθλητή. Όπως ανέφερε ο Μάρκος Παγδατής, ένας από τους μεγάλους στόχους που έχει θέσει για το υπόλοιπο της καριέρας του, είναι η συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Τέθηκε επίσης το θέμα της ιατρικής υποστήριξης των αθλητών, οι σχεδιασμοί της ΚΟΕ για το θέμα αυτό, καθώς και η προσπάθεια που καταβάλλεται για την εξεύρεση χορηγών με το σχέδιο της ΚΟΕ, μέσω του προγράμματος «Υιοθετήστε έναν αθλητή» που απευθύνεται σε εν δυνάμει χορηγούς που θα αναλάβουν την στήριξη της προετοιμασίας αθλητών που έχουν τη δυνατότητα να προκριθούν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του στο Ολυμπιακό Μέγαρο, ο Μάρκος Παγδατής συναντήθηκε με τον Σύμβουλο του Προέδρου της Δημοκρατίας επί θεμάτων Αθλητισμού Φοίβο Ζαχαριάδη, όπως επίσης και με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Κύπρου Νώντα Μεταξά. Στη συνέχεια παρακάθησε σε συνεδρία της Τεχνικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας όπου συζητήθηκαν θέματα ανάπτυξης και διάδοσης της Αντισφαίρισης.

ΚΟΕ : Συνάντηση με Παναγιώτη Σεντόνα (Πρόεδρο ΟΝΕΚ)
Ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Ντίνος Μιχαηλίδης, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου Παναγιώτη Σεντόνα, ο οποίος επισκέφθηκε το Ολυμπιακό Μέγαρο. Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και η πιθανότητα συνεργασίας σε προγράμματα που αφορούν στον αθλητισμό.

Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή
27 Μαρτίου 2019

 

 

Search