Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Με τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ συναντήθηκε αντιπροσωπεία της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής

Δεκτή από τον πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ) κ. Αβέρωφ Νεοφύτου έγινε την Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018 αντιπροσωπεία της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΚΟΕ) με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Ντίνο Μιχαηλίδη.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΔΗΣΥ στην Πινδάρου, παρευρέθηκαν από πλευράς ΚΟΕ και ο γενικός γραμματέας Στρατηγός Χαράλαμπος Λόττας, ο ταμίας κ. Δαμιανός Χατζηδαμιανού και η γενική διευθύντρια κα. Όλγα Πιπερίδου Χρυσάφη. Από πλευράς ΔΗΣΥ παρευρέθηκαν ο γραμματέας του αθλητικού γραφείου κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο αναπληρωτής γραμματέας κ. Κώστας Παπακώστας και ο διευθυντής διοίκησης & οργανωτικού κ. Γιώργος Λυσανδρίδης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μέσα στο πλαίσιο των ενημερωτικών συναντήσεων της ΚΟΕ με τους πολιτικούς, κοινωνικούς και αθλητικούς φορείς της Κύπρου.

Κατά τη συνάντηση, ο κ. Ντίνος Μιχαηλίδης ενημέρωσε τον κ. Αβέρωφ Νεοφύτου για τον τρόπο λειτουργίας της ΚΟΕ, ενώ έθιξε κάποια σημαντικά θέματα που απασχολούν την Επιτροπή, όπως το οικονομικό και η κρατική επιχορήγηση. Η θεσμική κατοχύρωση της Ολυμπιακής Επιτροπής είναι άλλο ένα σημαντικό θέμα που συζητήθηκε κατά τη συνάντηση.

Ο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα θέματα που συζητήθηκαν και τόνισε ότι ως κόμμα στέκονται δίπλα στην προσπάθεια που κάνει η Ολυμπιακή Επιτροπή για τη βελτίωση της κυπριακής κοινωνίας μέσω του αθλητισμού.

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ κ. Ντίνος Μιχαηλίδης ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ, τόσο για τη συνάντηση όσο και για το πνεύμα συναντίληψης που επικράτησε κατά τη συζήτηση.

Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή
16 Νοεμβρίου 2018

 

 

Search