Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024
Previous Next

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ υποδέχτηκε τον υπεύθυνο ανάπτυξης της ITF

Το Ολυμπιακό Μέγαρο στη Λευκωσία επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης 26 Ιουλίου 2018 ο υπεύθυνος ανάπτυξης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τένις (ITF) κ. Βίτορ Καμπράλ. Τον Πορτογάλο υποδέχτηκε στο γραφείο του ο πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΚΟΕ) κ. Ντίνος Μιχαηλίδης.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν η γενική διευθύντρια της ΚΟΕ κα. Όλγα Πιπερίδου Χρυσάφη, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αντισφαιρίσεως Κύπρου (ΟΑΚ) κ. Νώντας Μεταξάς, η γραμματέας του Δ.Σ. της ΟΑΚ κα. Κάλια Κυριακίδου και το μέλος του Δ.Σ. κ. Παντελής Νέος.

Ο κ. Βίτορ Καμπράλ τόνισε στον πρόεδρο της ΚΟΕ ότι η διεθνής ομοσπονδία είναι ικανοποιημένη από την ΟΑΚ και το έργο που παράγει, ενώ αναφέρθηκε στο μεγάλο πρεσβευτή του κυπριακού τένις, τον Μάρκο Παγδατή αλλά και στην πλειάδα ταλαντούχων νεαρών Κύπριων τενιστών που αγωνίζονται στις διεθνείς διοργανώσεις. Ζήτησε από την ΚΟΕ να στηρίξει την Ομοσπονδία Τένις και ειδικότερα μέσω των προγραμμάτων Olympic Solidarity, αφού όπως τόνισε, θεωρεί πως το τένις στην Κύπρο έχει σημαντικές προοπτικές.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος κ. Ντίνος Μιχαηλίδης, είπε πως στην Ολυμπιακή Επιτροπή θεωρούν την ΟΑΚ ως μία από τις πιο δραστήριες ομοσπονδίες και πρόσθεσε ότι η ΚΟΕ είναι πάντοτε στη διάθεση της ΟΑΚ και έτοιμη να βοηθήσει, μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων της.

Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή
27 Ιουλίου 2018

 

 

Search