Συμβολική παράδοση επετειακού λευκώματος στον Πρόεδρο της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής Γεώργιο Χρυσοστόμου
Στα γραφεία της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής πραγματοποιήθηκε συνάντηση με ιδιαίτερο συμβολισμό και ιστορική αξία.
Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής Γεώργιος Χρυσοστόμου υποδέχθηκε τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αντισφαιρίσεως Κύπρου (ΟΑΚ) Δημήτρη Λεοντή, καθώς και τον Αντιπρόεδρο της ΟΑΚ και Πρόεδρο του Ομίλου Αντισφαιρίσεως Αμμοχώστου κ. Ροδίων Παναγιώτου.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Παναγιώτου παρέδωσε το επετειακό λεύκωμα του Ομίλου, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων ιστορίας και προσφοράς στον κυπριακό αθλητισμό.
Στην πρόσφατη Ετήσια Τελετή Βράβευσης της ΟΑΚ, ο Όμιλος Αντισφαιρίσεως Αμμοχώστου τιμήθηκε με το «Αριστείο της ΟΑΚ», αναγνωρίζοντας την πολύτιμη και διαχρονική συμβολή του.
Στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση, ο Πρόεδρος της ΚΟΕ τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής: «Προτάσσοντας πάντα το ευ αγωνίζεσθαι και όσα πρεσβεύουν οι αρχές και αξίες του Ολυμπισμού. Αξίες που υπαγορεύουν και το σεβασμό — σεβασμό που η Ομοσπονδία Αντισφαίρισης Κύπρου αναδεικνύει τιμώντας δίκαια έναν ιστορικό Όμιλο. Ένας Όμιλος που από το 1925 υπηρετεί αφοσιωμένα το άθλημα και από το 1974 αποτελεί φωνή δυνατή της Αμμοχώστου και έκφραση του πόθου για επιστροφή. Κι εκεί, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, να συναντήσουμε ξανά την αυθεντική ιστορία μας.»
Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή απευθύνει θερμές ευχαριστίες προς την ALLWYN (Diamond Partner) την EUROBANK (Platinum Partner) και την ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ (Silver Partner) για τη συνεργασία και τη στήριξη προς υλοποίηση της αποστολής της.
Ειδήσεις
Όμιλος Αντισφαιρίσεως Αμμοχώστου : 100 χρόνια ιστορίας και προσφοράς
Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή
-
Category
Ειδήσεις και Ανακοινώσεις -
Hits
17 times


