Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Πάτρα 2019: Η ΚΟΕ δεξιώθηκε τους υπεύθυνους των αθλημάτων της κυπριακής αποστολής

Το καθιερωμένο της δείπνο προς τους υπεύθυνους των αθλημάτων της κυπριακής αποστολής, στην παρουσία της διοικητικής ομάδας στην «Πάτρα 2019» και μελών του εκτελεστικού συμβουλίου, καθώς και προσκεκλημένων από την Ελλάδα, παρέθεσε η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΚΟΕ) το βράδυ της Τρίτης 27 Αυγούστου 2019 σε εστιατόριο στο παλιό λιμάνι της Πάτρας.

Η Κύπρος συμμετέχει στους 2ους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες με αποστολή 49 αθλητών σε οκτώ αθλήματα και όπως είναι η πρακτική σε κάθε αθλητική αποστολή, η ΚΟΕ προσκάλεσε τους υπεύθυνους των αθλημάτων σε δείπνο.

Από πλευράς εκτελεστικού συμβουλίου της ΚΟΕ, στο δείπνο ήταν παρόντες ο πρόεδρος κ. Ντίνος Μιχαηλίδης, ο γενικός γραμματέας Στρατηγός Χαράλαμπος Λόττας, το μέλος και αρχηγός αποστολής της Κύπρου στην Πάτρα Δρ. Μιχάλης Κρασιάς και το μέλος και βοηθός αρχηγός αποστολής κα. Κάλλη Χατζηιωσήφ.

Προσκεκλημένοι της ΚΟΕ στο δείπνο ήταν και μέλη της συντονιστικής Επιτροπής της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων (ΔΕΜΑ) για την «Πάτρα 2019», ο πρόεδρος της επιτροπής, κ. Στράτος Καρέτος, και τα μέλη της επιτροπής, Δρ. Γιώργος Μαρίνος και κα. Κατερίνα Μουρατίδου. Ο πρόεδρος της ΚΟΕ κ. Μιχαηλίδης συμμετείχε και αυτός στη συγκεκριμένη επιτροπή.

Ο κ. Ντίνος Μιχαηλίδης, απευθυνόμενος στους αρχηγούς των αθλημάτων, τους ευχήθηκε κάθε επιτυχία, τους ζήτησε να δώσουν το 100% των δυνάμεων τους και τους τόνισε ότι η ΚΟΕ θα βρίσκεται στο πλευρό τους.

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, η οποία υπάγεται απευθείας στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΚΟΕ), είναι η υπεύθυνη αρχή στην Κύπρο για τη διοργάνωση των αθλητικών αποστολών της χώρας μας σε Αγώνες Πολλαπλών Αθλημάτων (Ολυμπιακούς, Ευρωπαϊκούς, Μεσογειακούς, ΑΜΚΕ κτλ), ενώ στο ρόλο της περιλαμβάνεται η διάδοση των Ολυμπιακών Αξιών στην Κύπρο, μέσα από εκπαιδευτικά και όχι μόνο προγράμματα.

Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή
28 Αυγούστου 2019

 

 

Search