Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

16o EYOF Bansca Bystrica 2022 : Μαθήματα και εμπειρίες για το μέλλον

ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗΣ ΣΛΟΒΑΚΙΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΟΕ-ΕΑΚ: Δημήτρης Γαβριήλ

Συνεχίστηκε για πέμπτη μέρα η δράση της αποστολής της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής στο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Νέων που γίνεται στο Μπάνσκα Μπίστριτσα της Σλοβακίας. Δράση είχαμε στην ποδηλασία και στη σφυροβολία.

Αρχικά στην ποδηλασία, η Ελένη Κασία κατετάγη 66η από τις 102 αθλήτριες. Η μικρή ήρθε για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό αγώνα και στάθηκε εξαιρετικά τηρουμένων των αναλογιών και των δυσκολιών του αγώνα. Στα αγόρια, ο Λάμπρος Αθανασίου τερμάτισε 67ος από τους 94 αθλητές παλεύοντας μέχρι το τέλος με νύχια και με δόντια. Ο Παναγιώτης Νικηφόρου προσπάθησε, έδωσε τα πάντα, ωστόσο έμεινε από δυνάμεις και αποσύρθηκε. Εν τέλει, ο προπονητής της ομάδας, Ανέστης Κουρμπέτης έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των αθλητών του.
Στη σφυροβολία, η Άντρη Δημητρίου, πέρασε απευθείας στον τελικό, ωστόσο δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα. Έκανε τρεις προσπάθειες άκυρες και έχασε την ευκαιρίες να πλασαριστεί στην τελική οκτάδα.

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή επιθυμεί να ευχαριστήσει για άλλη μια φορά το Υπουργείο Παιδείας για την στενή συνεργασία και την στήριξη που της παρέχει, καθώς και όλους τους Χορηγούς της, τον Πλατινένιο Χορηγό ΟΠΑΠ Κύπρου, τους Χρυσούς Χορηγούς, Τράπεζα Κύπρου και Logicom, τους Ασημένιους Χορηγούς Medochemie, Allianz και Χαραλαμπίδης Κρίστης, τον Χορηγό Επικοινωνίας Cablenet, τον Χορηγό Παροχής Υπηρεσιών Deloitte, την TOYOTA, και τον Χορηγό παροχής Ιατρικών υπηρεσιών, Όμιλο Βιοϊατρική Κύπρου, που χωρίς την παρουσία τους θα ήταν πολύ δύσκολη η συμμετοχή μας στους αγώνες.

28 Ιουλίου 2022

 

 

 

Search