Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

Ετήσιο Βραβείο Πολιτιστικής-Αθλητικής-Κοινωνικής Προσφοράς «Κυριάκος Πίσσης» υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής

Ετήσιο Βραβείο Πολιτιστικής-Αθλητικής-Κοινωνικής Προσφοράς «Κυριάκος Πίσσης» υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής

Θα τιμηθούν ο Άντρος Κυπριανού και ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκωσίας «Τα Παγκύπρια»
Ειδική διάκριση στον Δήμο Γεωργιάδη

Πραγματοποιείται την Τετάρτη 10 Απριλίου στο Ολυμπιακό Μέγαρο στην αίθουσα ΟΠΑΠ «Ευ Αγωνίζεσθαι» (19.00), η θεσμοθετημένη εκδήλωση Προσφοράς Ετήσιου Βραβείου, Πολιτιστικής, Αθλητικής και Κοινωνικής προσφοράς «Κυριάκος Πίσσης», που τελεί υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Η θεσμοθέτηση του βραβείου από το 2023, αποτελεί απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Στροβόλου εις μνήμη του Κυριάκου Πίσση, ο οποίος υπήρξε δημότης Στροβόλου και αφιέρωσε ολόκληρη τη ζωή του στην υπηρεσία της ανιδιοτελούς προσφοράς στη νεολαία.

Στην φετινή δεύτερη εκδήλωση θα απονεμηθεί το Βραβείο Πολιτιστικής-Αθλητικής-Κοινωνικής Προσφοράς «Κυριάκος Πίσσης» στον κ. Άντρο Κυπριανού (Βουλευτής ΑΚΕΛ Αριστερά Νέες Δυνάμεις) και στον Γυμναστικό Σύλλογο Λευκωσίας «Τα Παγκύπρια» - Γ.Σ.Π., για την καταλυτική προσφορά τους στον Αθλητισμό, τη στήριξη στο Ιδεώδες «Ευ Αγωνίζεσθαι» καθώς και στο Σωματείο «Παρνασσός». Θα ακολουθήσει αντιφώνηση από τον κ. Άντρο Κυπριανού, και τον Πρόεδρο του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκωσίας «Τα Παγκύπρια» - Γ.Σ.Π. κ. Δώρο Ιωαννίδη.

Θα απονεμηθεί επίσης ειδική διάκριση στον κ. Δήμο Γεωργιάδη για την προσφορά του στον Αθλητισμό και το Σωματείο «Παρνασσός».

Την Ειδική Τριμελή Επιτροπή η οποία υποβάλλει στο Δημοτικό Συμβούλιο αιτιολογημένες προτάσεις για όσους θα προταθούν για να βραβευθούν, αποτελούν ο Δήμαρχος Στροβόλου Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής Γεώργιος Χρυσοστόμου, και εκπρόσωπος της οικογένειας του μ. Κυριάκου Πίσση.

Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή
3 Απριλίου 2024

 

 

Search