Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024
Previous Next

Συνεργασία Cyta-ΚΟΕ ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο

Η Cyta, σταθερή στη διαχρονική της στήριξη προς τις αξίες του Ολυμπισμού και τη συμμετοχή της Κύπρου στους Ολυμπιακούς Αγώνες, υπέγραψε νέα συνεργασία με την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΚΟΕ) για την περίοδο 2018-2020, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων που θα πραγματοποιηθούν στο Τόκιο το 2020.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 16 Οκτωβρίου, στα Κεντρικά Γραφεία της Cyta, παρουσία αντιπροσωπείας της ΚΟΕ με επικεφαλής τον Πρόεδρο, κ Ντίνο Μιχαηλίδη και αξιωματούχων της Cyta με επικεφαλής την Πρόεδρο, κ Ρένα Ρουβιθά Πάνου.

Ο κ. Μιχαηλίδης, ευχαρίστησε τη Cyta για τη σημαντική προσφορά της, τόσο στο παρελθόν, όσο και στο μέλλον, σημειώνοντας ότι «ως Κύπριοι πολίτες είμαστε περήφανοι για τα επιτεύγματά της στον τομέα των τηλεπικοινωνιών». Συνεχίζοντας, υπογράμμισε ότι «η συμφωνία μεταξύ Cyta και ΚΟΕ εντάσσεται στο πλαίσιο των τριών βασικών αξιών του Ολυμπισμού, δηλαδή του Σεβασμού, της Φιλίας και της Αριστείας.»

Η κα Ρουβιθά Πάνου, χαιρετίζοντας τη συνεργασία, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι, «Η σχέση της Cyta με τον Ολυμπισμό είναι διαχρονική. Πηγάζει από το ότι ο Οργανισμός μας ενστερνίζεται και ταυτίζεται με τις αρχές και τις αξίες του Ολυμπιακού πνεύματος. Είναι επίσης γνωστό πως ο επιχειρηματικός και ο αθλητικός στίβος έχουν σημαντικά σημεία επαφής, όπως η προσήλωση στην επίτευξη υψηλών στόχων, το πάθος για διάκριση, η συνεχής προσπάθεια, καθώς και η επιμονή και η δέσμευση να ξεπερνούμε συνεχώς τον εαυτό μας για να πετύχουμε το καλύτερο, ανεξάρτητα από τις δυσκολίες και τα προβλήματα. Στη συμπόρευση της Cyta με την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, υπογραμμίζουμε το κοινό όραμα για αριστεία, πάντα με οδηγό το ήθος, τον αλληλοσεβασμό και το ευ αγωνίζεσθαι».

Η Πρόεδρος της Cyta συνεχάρη την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή για το σημαντικό ρόλο και το έργο της και ευχήθηκε στην Κυπριακή Ολυμπιακή Ομάδα, μέσα από τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, να πετύχει και να ξεπεράσει τους στόχους της. Τόνισε χαρακτηριστικά πως «και σε αυτό το ταξίδι, στην προσπάθεια, σε αυτή τη μοναδική εμπειρία, η Cyta θα είναι κοντά σας!»

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Cyta, στο πλαίσιο της στήριξης που προσφέρει στην αποστολή της Κύπρου στους Ολυμπιακούς του Τόκιο το 2020, προγραμματίζει μια σειρά ενεργειών, με στόχο την προβολή των αξιών του Ολυμπισμού.

 

 

Search