Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Ημερολόγια ΚΟΕ 2024 Αφιερωμένα στις αγωνιστικές συμμετοχές των αθλητών μας και στα 50χρονα της ΚΟΕ 1974-2024

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή προχώρησε, στην έκδοση για τη νέα χρονιά των «Ημερολογίων 2024», «Diary» και «Ημερολόγιο Γραφείου», δύο ημερολόγια χρήσιμα για τον προγραμματισμό και την καθημερινότητα όλων όσων ασχολούνται και εργάζονται στον χώρο του αθλητισμού.

Τα δύο ημερολόγια είναι αφιερωμένα στις αγωνιστικές συμμετοχές των αθλητών μας στις διοργανώσεις που έλαβε μέρος η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή το 2023 με πλούσιο φωτογραφικό υλικό όλων των αθλημάτων, καθώς και στα 50χρονα της ΚΟΕ με την παρουσίαση ιστορικών στιγμών και γεγονότων που σημάδεψαν την πορεία της στο μισό αιώνα λειτουργίας της.

To “Diary” καλύπτεται από σκληρό εξώφυλλο στο οποίο παρουσιάζονται φωτογραφίες από τη συμμετοχή στους ΑΜΚΕ 2023 που διοργανώθηκαν στην Μάλτα και στο οπισθόφυλλο παρουσιάζονται οι συνεργάτες-χορηγοί της ΚΟΕ.
Στο εσωτερικό του πέραν των όσων περιλαμβάνονται σε κάθε ημερολόγιο (εορτολόγιο, αργίες, ημερήσιες σελίδες), μπορεί κάποιος να
- Ενημερωθεί για το ρόλο και την αποστολή της ΚΟΕ
- βρει στοιχεία επικοινωνίας με όλες τις αθλητικές ομοσπονδίες και οργανσιμούς
- ανατρέξει στη δράση της ΚΟΕ, μέσα από μέρος των εκδηλώσεων που διοργάνωσε το 2023
- θυμηθεί τις έξι μεγάλες αποστολές αθλητών σε αντίστοιχο αριθμό διεθνών διοργανώσεων στις οποίες συμμετείχε η ΚΟΕ κατά το 2023
- να δει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΚΟΕ το 2024 με σημαντικότερη αυτή της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024»
- και να ταξιδέψει στις σημαντικότερες στιγμές και σταθμούς της 50χρονης ιστορίας της ΚΟΕ όπως, το Ολυμπιακό μετάλλιο του Κοντίδη, στην πρώτη συμμετοχή σε θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, στην αντίστοιχη των Κοινοπολιτειακών Αγώνων, στην διοργάνωση των ΑΜΚΕ στην Κύπρο (δις), την εγκαθίδρυση της Ολυμπιακής Ακαδημίας, την υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας στην Κύπρο, τα εγκαίνια του Ολυμπιακού Μεγάρου, τη διοργάνωση διεθνών συνεδρίων στην Κύπρο κ.λ.π. ...

Στο τριγωνικό «Ημερολόγιο Γραφείου» που είναι αφιερωμένο στα 50 χρονα της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, παρουσιάζονται ανά μήνα,
- στη μία όψη αθλητές που κατέκτησαν τις ψηλότερες θέσεις σε Ολυμπιακούς Αγώνες για την Κύπρο
- και στην πίσω όψη φωτογραφίες από τις παρουσία των Κυπριακών αποστολών σε σειρά τελετών έναρξης Ολυμπιακών Αγώνων από το 1980 μέχρι το 2020.
- Κάθε μήνας συνοδεύεται παράλληλα και από την παρουσίαση ενός εκ των συνεργατών-χορηγών της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή
21 Δεκεμβρίου 2023

 

 

Search