Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Η Γενική Γραμματέας της Επιτροπής Αθλητών της ΚΟΕ Άντρη Χριστοφόρου στο 1ο Συνέδριο αθλητών/τριών Ολυμπιακών αθλημάτων 2023

Η αθλήτρια της Ποδηλασίας Άντρη Χριστοφόρου, συμμετέχει υπό την ιδιότητα της ως Γενική Γραμματέας της Επιτροπής Αθλητών της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, στο 1ο Συνέδριο αθλητών/αθλητριών Ολυμπιακών Αθλημάτων που πραγματοποιείται στην Αθήνα στις 13 Δεκεμβρίου.

Η κύπρια πρωταθλήτρια που πρόσφατα εξασφάλισε Ολυμπιακή κάρτα πρόκρισης για την Κύπρο στο «Παρίσι 2024» στο αγώνισμα της Ποδηλασίας Δρόμου, όπου αναμένεται να πραγματοποιήσει την τρίτη συνεχόμενη συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες, συμμετέχει στο συνέδριο ύστερα από πρόσκληση του Μέλους της ΔΟΕ, Προέδρου των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών και Προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Σπύρου Καπράλου και της Προέδρου της Επιτροπής Αθλητών της ΕΟΕ κ. Βούλας Κοζομπόλη.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, η Άντρη Χριστοφόρου θα αποτελέσει μέλος του πάνελ, στην παρουσίαση ενός εκ των θεμάτων του συνεδρίου, υπό τον τίτλο «Κίνητρα, διευκολύνσεις, πρωταθλητισμός – σπουδές».

Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή
13 Δεκεμβρίου 2023

 

 

Search