Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

"Birmingham 2022" : Νοκ άουτ οι παλαιστές – Εκτός και το Μπάτμιντον

Του Θωμά Κεττένη – Απεσταλμένου ΚΥΠΕ / ΚΟΕ
Φωτογραφίες Paris J. Andreou (Συνεργάτης KOE/ΚΕΚΑ - “Birmingham 2022”)

Στην Πάλη, Χοίρας και Καουσλίδης ηττήθηκαν με πόντους (VP01) στους απογευματινούς αγώνες που έδωσαν και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια των αγωνισμάτων τους. Ο Χαράλαμπος Χοίρας στα 86Kg έχασε από τον Άγγλο Syerus Eslami σε δύο περιόδους και με συνολικό σκορ 6-4 στους πόντους. Στην πρώτη περίοδο, ο Άγγλος είχε επικρατήσει με ένα τεχνικό πόντο έναντι κανενός του Χοίρα, και στην δεύτερη περίοδο με πέντε έναντι τεσσάρων τεχνικών πόντων.

Την ήττα γνώρισε και ο Αλέξιος Καουσλίδης στην κατηγορία των 125Kg από τον Ινδό Mohit Grewal, επίσης χάνοντας σε δύο περιόδους και με συνολικό σκορ 10-1. Ο Κύπριος παλαιστής στην πρώτη περίοδο με σκορ 4-1 στους τεχνικούς πόντους και στην δεύτερη περίοδο με σκορ 6-0 στους πόντους.

Μπάτμιντον : Σταμάτησε στος «16» η Εύα Καττιρτζή
Στα απογευματινά αγωνίσματα των 22ων Κοινοπολιτειακών Αγώνων «Μπέρμιγχαμ 2022», στο Μπάτμιντον η Εύα Καττιρτζή στο Μονό Γυναικών ηττήθηκε από την Ινδή Aakarshi Kashyar με 2-0 στη φάση των «16» του αγωνίσματος και αποκλείστηκε από τη συνέχεια. Στο πρώτο σετ, η Εύα έχασε με 21-2 και στο δεύτερο με 21-7.

Οι ΚΟΕ/ΚΕΚΑ επιθυμούν να ευχαριστήσουν το Υπουργείο Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ), τον Υπουργό Πρόδρομο Προδόμου και τους Λειτουργούς του ΥΠΠΑΝ για την στενή συνεργασία και την στήριξη που παρέχουν. Ευχαριστεί επίσης τον Πλατινένιο Χορηγό ΟΠΑΠ Κύπρου, για τη μεγάλη τους συνεισφορά στην συμμετοχή της αποστολής στους Αγώνες.

5 Αυγούστου 2022

 

 

Search