Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δεν βρέθηκε σε καλή μέρα ο Μάριος Γεωργίου Πολύ δύσκολη η πρόκριση στον τελικό

Μάριος Γεωργίου «κάθε αγώνας είναι και μια εμπειρία».

Δεν βρέθηκε σε καλή μέρα ο Μάριος Γεωργίου, και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δυσκολέψει πολύ η προσπάθεια πρόκρισης στην Ενόργανη Γυμναστική στον τελικό είτε στο Σύνθετο, είτε σε κάποιο ατομικό αγώνισμα.

Ο κύπριος πρωταθλητής αγωνίστηκε στο πρώτο γκρουπ (από τα τρία) συγκεντρώνοντας συνολικά 78.997 βαθμούς, επίδοση που δεν αντιπροσωπεύει σε καμία περίπτωση τις πραγματικές του δυνατότητες. Οι υπόλοιποι αθλητές θα αγωνιστούν στη συνέχεια, και από τα αποτελέσματα τους κριθεί κατά πόσον θα μπορέσει να περάσει σε κάποιο τελικό.

Αναλυτικά οι βαθμολογίες ανά αγώνισμα ήταν :
Έδαφος : 13.466, Πλάγιος Ίππος 10.666, Κρίκοι 12.766, Άλμα 14.100, Δίζυγο 13.666, Μονόζυγο 14.333.

Στον αγώνα είναι δηλωμένοι 98 αθλητές και στο πρώτο γκρουπ αγωνίστηκαν οι πρώτοι 25. Από τις θέσεις που έχει καταλάβει ο Μάριος, ελπίδες για πρόκριση αφήνει η 4η θέση στο Μονόζυγο (προκρίνονται 8), και η 13η στο Σύνθετο (προκρίνονται 24 αλλά μόνο μέχρι δύο από κάθε χώρα).

Μετά τον αγώνα ο Μάριος Γεωργίου σημείωσε ότι η μέτρια εμφάνιση στο Δίζυγο στο ξεκίνημα του αγώνα, και η πολύ κακή στον Πλάγιο Ίππο είναι αυτές που ενδεχομένως θα τον αφήσουν εκτός τελικών : «Κάθε αγώνας είναι μια μεγάλη εμπειρία» ανέφερε συνοψίζοντας την σημερινή του εμφάνιση

Από την πλευρά ο προπονητής Παναγιώτης Πετρίδης, ήταν ξεκάθαρος ότι ο Μάριος βρέθηκε σε πολύ κακή μέρα, αφήνοντας ένα μικρό παραθυράκι ελπίδας για πρόκριση είτε στο Σύνθετο, είτε στο Μονόζυγο.

Τις προσπάθειες του Μάριου Γεωργίου στο «Ariake Gymnastics Center» παρακολούθησαν ο Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ Γιώτης Ιωαννίδης, ο Γενικός Γραμματέας Ανδρέας Γεωργίου, ο Αρχηγός αποστολής Ανδρέας Θεοφυλάκτου, ο Βοηθός αρχηγός αποστολής Παύλος Γεωργιάδης, ο Δρ Γιώργος Πάνος, γιατρός που συνοδεύει την Ολυμπιακή ομάδα, και τα μέλη της Διοικητικής ομάδας Γιώργος Κορέλλης και Γιώργος Παναγίδης.

Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή

Γραφείο Τύπου
24 Ιουλίου 2021

 

 

Search