Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Συνάντηση Γεώργιου Χρυσοστόμου με Φοίβο Ζαχαριάδη Η πολιτεία στο πλευρό της ΚΟΕ για το "Τόκυο 2020"

Η Πολιτεία είναι αρωγός στις προσπάθειες της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής για άρτια παρουσία και επιτυχή εκπροσώπηση της Κύπρου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο». Αυτό ήταν το μήνυμα του Σύμβουλου του Προέδρου της Δημοκρατίας επί θεμάτων Αθλητισμού Φοίβου Ζαχαριάδη στο πλαίσο συνάντησης που είχε στο Ολυμπιακό Μέγαρο με τον Πρόεδρο της ΚΟΕ κ. Γεώργιο Χρυσοστόμου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε λίγο πριν την αναχώρηση των πρώτων μελών Κυπριακής αποστολής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο που αρχίζουν στις 23 Ιουλίου. Ο κ. Χρυσοστόμου, παρουσίασε τις ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία των αθλητών μας, και εκφράστηκε η αισιοδοξία ότι πέραν της θετικής προβολής που θα τύχει η Κύπρος από τη συμμετοχή της στους αγώνες, θα υπάρξουν και αποτελέσματα τέτοια που θα ικανοποιήσουν σε μεγάλο βαθμό τον αθλητικό κόσμο της Κύπρου.

Ο κ. Ζαχαριάδης συνεχάρη τον κ. Χρυσοστόμου για τις μέχρι στιγμής ενέργειες του ιδίου και του νέου Εκτελεστικού Συμβουλίου ενόψει της συμμετοχής Τόκυο και ευχήθηκε καλή επιτυχία σε ολόκληρο Εκτελεστικό Συμβούλιο της ΚΟΕ ενόψει του δύσκολου έργου που καλείτα να υλοποιήσει στον Οργανισμό.

Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή
6 Ιουλίου 2021

 

 

Search