Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

3οι Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες: Καράτε, Μπιτς Χάντμπολ και Αετοσανίδα οι κυπριακές συμμετοχές τη Δευτέρα

#TeamCyprus
#Heraklion2023
Του Θωμά Κεττένη (ΚΥΠΕ)
ΦΩΤΟ : Κωνσταντίνος Κυπριανού / Ευστάθιος Ιακωβίδης
Με τις συμμετοχές των Ανδρών στο Καράτε Κάτε στην Άμμο, τη συνέχιση των αγώνων του DenisTaradin στην Αετοσανίδα (Kiteboarding), καθώς και με τους αγώνες Μπιτς Χάντμπολ Ανδρών και Γυναικών, συνεχίζονται την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, οι κυπριακές συμμετοχές της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής στους 3ους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες «Ηράκλειο 2023».
Την αυλαία των κυπριακών συμμετοχών ανοίγουν στις 9 το πρωί οι δύο αθλητές του Καράτε Κάτε Σταύρος Αλέξανδρος Χαραλαμπίδης και Στυλιανός Σάββα.
Στη συνέχεια, η γυναικεία ομάδα του Μπιτς Χάντμπολ αντιμετωπίζει στις 11:40 την Κροατία και στις 17:40 θα παίξει εναντίον της Ελλάδας. Στις 21:00 το βράδυ η ομάδα των Ανδρών στο ίδιο άθλημα αντιμετωπίζει σε νοκ άουτ αναμέτρηση την Ελλάδα που τερμάτισε στην 2η θέση στον Β΄ Όμιλο.
Τέλος, αύριο συνεχίζει την προσπάθεια του για διάκριση ο DenisTaradin στην Αετοσανίδα. Ο αθλητής της Κύπρου αγωνίζεται στις 14:00, 14:30, 15:00 και 15:30 στις τέσσερις αγωνιστικές κούρσες που διεξάγονται.
Η ΚΟΕ ευχαριστεί τους συνεργάτες και τους χορηγούς της, τον Πλατινένιο Χορηγό την ΟΠΑΠ Κύπρου, τους Χρυσούς Χορηγούς την Τράπεζα Κύπρου και την Logicom, τους Ασημένιους Χορηγούς την Medochemie, την Allianz και τη Χαραλαμπίδης Κρίστης, τον Χορηγό Παροχής Υπηρεσιών την Deloitte, τον Χορηγό Επικοινωνίας την Cablenet, την ΤΟΥΟΤΑ Κύπρου, τον Όμιλο Βιοϊατρική και το Ίδρυμα Α.Γ. Λεβέντη.

 

 

 

 

Search