Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

7οι Κοινοπολιτειακοί Αγώνες Νέων : Στο Trinidad & Tobago η αποστολή της ΚΕΚΑ

Ύστερα από διήμερο ταξίδι η αποστολή της Κυπριακής Επιτροπής Κονοπολιτειακών Αγώνων (ΚΕΚΑ) έφτασε στο Trinidad & Tobago για να λάβει μέρος στους 7ους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες Νέων που θα πραγματοποιηθούν από 4 μέχρι 11 Αυγούστου 2023.

Αρχηγός αποστολής είναι ο Αντιπρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΚΟΕ) και της ΚΕΚΑ κ. Γιώτης Ιωαννίδης και Βοηθός Αρχηγός Αποστολής, ο Διοικητικός Λειτουργός της ΚΟΕ Γιώργος Παναγίδης.

Η Κύπρος θα λάβει μέρος στους αγώνες με αποστολή 11 αθλητών (8 νέοι, 3 νεάνιδες) σε πέντε από τα επτά αθλήματα του προγράμματος.

Αναλυτικά οι έντεκα αθλητές έχουν δηλωθεί να αγωνιστούν στα ακόλουθα αγωνίσματα :
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ (2) : Γρηγορίου Αλέξανδρος (50μ.Ύπτιο, 100μ. Πρόσθιο, 200μ. Πρόσθιο), Προκοπίου Μιχαελδήμη (50μ. Ελεύθερο, 50μ. Πρόσθιο, 100μ. Πρόσθιο)
ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ (2) : Σαββίδης Αλέξης / Χρυσοστόμου Άννινος Αλέξιος (Ομάδα 1)
ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ (2) : Αχας Χριστόδουλος (Ποδηλασία Δρόμου, Time Trial), Αθανασιάδης Ανδρέας (Ποδηλασία Δρόμου, Time Trial)
ΣΤΙΒΟΣ (3) : Πογιατζής Ευάγγελος (400μ.), Σταυρινίδης Γρηγόρης (Μήκος) Αριστοτέλους Ραφαέλλα (Δισκοβολία)
ΤΡΙΑΘΛΟ (2) : Κωνσταντίνου Αλέξανδρος (Ατομικό, Μικτό (Super Sprint Distance)), Gass Ella Ponte (Ατομικό, Μικτό (Super Sprint Distance))

Τους αθλητές συνοδεύουν επίσης οι προπονητές : Νικόλας Στυλιανού (Κολύμβηση) Χαράλαμπος Ζορπής (Μπιτς Βόλεϊ), Μιχάλης Χατζηιωάννου (Ποδηλασία), Ηλίας Αγαπίου (Στίβος) και Χρίστος Χρίστου (Τρίαθλο).

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή θέλει για ακόμη μια φορά να ευχαριστήσει τον Πλατινένιο Χορηγό ΟΠΑΠ Κύπρου και τους Χρυσούς Χορηγούς, Logicom και Τράπεζα Κύπρου, όπως και το Ίδρυμα Λεβέντη ως περήφανο συνεργάτη της ΚΟΕ για την συμβολή τους στην επιτυχία της αποστολής. Χωρίς αυτούς δεν θα ήταν δυνατή η παρουσία της αποστολής στο Φεστιβάλ Νέων.

Κυπριακή Επιτροπή Κοινοπολιτειακών Αγώνων
3 Αυγούστου 2023

 

 

Search