Τρίτη, 07 Μαΐου 2024

Ετήσια Βραβεία Πολιτιστικής-Αθλητικής-Κοινωνικής Προσφοράς «Κυριάκος Πίσσης»

Εναρκτήρια Εκδήλωση υπό την αιγίδα της ΚΟΕ του Θεσμού Προσφοράς Ετήσιου Βραβείου
Πολιτιστικής-Αθλητικής-Κοινωνικής Προσφοράς «Κυριάκος Πίσσης»
Θα τιμηθούν τα Σωματεία «Παρνασσός» και «Κεραυνός Στροβόλου»

Πραγματοποιείται την Δευτέρα 3 Απριλίου στο Ολυμπιακό Μέγαρο στην αίθουσα ΟΠΑΠ «Ευ Αγωνίζεσθαι» (19.00), η εναρκτήρια εκδήλωση του Θεσμού Προσφοράς Ετήσιου Βραβείου, Πολιτιστικής, Αθλητικής και Κοινωνικής προσφοράς «Κυριάκος Πίσσης».

Η θεσμοθέτηση του βραβείου αποτελεί απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Στροβόλου εις μνήμη του Κυριάκου Πίσση, ο οποίος υπήρξε δημότης Στροβόλου και αφιέρωσε ολόκληρη τη ζωή του στην υπηρεσία της ανιδιοτελούς προσφοράς στη νεολαία. Ο θεσμός αυτός τίθεται σε εφαρμογή από φέτος και η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Στην φετινή πρώτη εκδήλωση θα τιμηθούν τα Σωματεία «Παρνασσός» και Γυμναστικός Σύλλογος Στροβόλου «Κεραυνός».

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει πέραν των χαιρετισμών από τα μέλη της τριμελούς επιτροπής, την ανάγνωση του σκεπτικού της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Στροβόλου για τη θεσμοθέτηση ετήσιου βραβείου «Κυριάκος Πίσσης», και προβολή σύντομης ταινίας για τον Κυριάκου Πίσση.

Την Ειδική Τριμελή Επιτροπή η οποία υποβάλλει στο Δημοτικό Συμβούλιο αιτιολογημένες προτάσεις για όσους θα προταθούν για να βραβευθούν, αποτελούν οι Δήμαρχος Στροβόλου Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Γεώργιος Χρυσοστόμου, και εκπρόσωπος της οικογένειας του μ. Κυριάκου Πίσση.

Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή
3 Απριλίου 2023

 

 

 

Search