Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

H KOE παρουσιάζει το “Rings Stakeholder Tool”

Τριετής έρευνα της Ευρωπαϊκής Ολυμπιακής Επιτροπής με θέμα την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό της διαχείρησης Εθνικών Ολυμπιακών Επιτροπών

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΚΟΕ) παρουσιάζει την έρευνα RINGS STAKEHOLDER TOOL που πραγματοποιήθηκε την τριετία 2019-2022, και είχε ως κύριο σκοπό την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό της στρατηγικής διαχείρησης των Εθνικών Ολυμπιακών Επιτροπών, στην Ευρώπη (Ευρωπαϊκές Ολυμπιακές Επιτροπές / EOC).

Το έργο ήταν συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή μέσω του προγράμματος Erasmus+ Sport, και σε αυτό συμμετείχαν 13 Εθνικές Ολυμπιακές Επιτροπές, ανάμεσα στις οποίες και η ΚΟΕ.

Τα εργαλεία που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του έργου, και τα αποτελέσματα της έρευνας, θα βοηθήσουν τις Ολυμπιακές Επιτροπές, εφοδιάζοντας και εξοπλίζοντας τις, στην καθημερινή επιχειρησιακή τους διαχείρηση, με στόχο να βελτιώσουν τη διακυβέρνηση τους.

Το ημερήσιο workshop θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα ΟΠΑΠ «Ευ Αγωνίζεσθαι» την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου μεταξύ των ωρών 09.00-14.00. Την έρευνα θα παρουσιάσει ο Δρ Χόλγκερ Πρέους (Πανεπιστήμιο Μάιντζ) ο οποίος έχει ετοιμάσει τον οδηγό.

Έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν μεταξύ άλλων, ο ΚΟΑ και πρόεδροι αθλητικών ομοσπονδιών, και θα δοθεί δίπλωμα σε όλους τους συμμετέχοντες που θα παρακολουθήσουν την παρουσίαση.

Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή
6 Οκτωβρίου 2022

 

 

 

Search