H KOE στο 41ο Σεμινάριο της EOC

Εκτύπωση

Εκπροσωπείται από τον Ταμία Αλέξανδρο Χριστοφόρου

Πραγματοπoιείται στο Σαμορίν της Σλοβακίας από τις 25 μέχρι 26 Νοεμβρίου, το 41ο Σεμινάριο των Ευρωπαϊκών Ολυμπακών Επιτροπών (EOE), το οποίο απευθύνεται σε Αξιωματούχους εκπροσώπους των 50 Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών. Την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή θα εκπροσωπήσει ο Ταμίας της ΚΟΕ Αλέξανδρος Χριστοφόρου.

Το διήμερο είναι χωρισμένο σε τέσσερις μεγάλες θεματικές ενότητες που αφορούν, α. στα συμπεράσματα των πρόσφατων Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκυο, τις αποφάσεις που λήφθηκαν για την αρχική αναβολή, και την τελική επιτυχή διοργάνωση εν μέσω πανδημίας, β. τις προοπτικές για τα επόμενα χρόνια με έμφαση στην Ατζέντα 2030 της EOC, γ. τον τομέα του Μάρκετινγκ και της Επικοινωνίας και τα σύγχρονα εργαλεία και τις πρακτικές που χρησιμοποιούνται, και δ. την πρόοδο των προετοιμασιών για τις επερχόμενες διοργανώσεις που τελούν υπό την αιγίδα της EOC. Αυτές είναι, οι 3οι Ευρωπαϊκοί Αγώνες που θα γίνουν στην Πολωνία το 2023, και τα δύο Ευρωπαϊκά Ολυμπιακά Φεστιβάλ Νέων «Vuokatti 2022» (Χειμερινό) και «Banska Bystrica 2022» (Θερινό).

Κατά την πρώτη μέρα του συνεδρίου θα παρουσιαστούν οι υποψηφιότητες των πέντε φιναλίστ για το 10ο Βραβείο Piotr Nurowski. Τα βραβεία που αφορούν στους καλύτερους νέους αθλητές από όλη την Ευρώπη, και οι απονομές στους νικητές θα πραγματοποιηθούν σε εκδήλωση που θα διοργανωθεί το ίδιο βράδυ.

 Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή
24 Νοεμβρίου 2021