Η Queen’s Baton Relay στο Παραλίμνι

Εκτύπωση

Η σκυτάλη πέρασε στο Παραλίμνι και στην γνωστή παραλία του Κόννου. Εκεί την υποδέχτηκε η κορυφαία κύπρια αθλήτρια στίβου Ελένη Αρτυματά στην παρουσία του Πρόεδρου της ΚΟΕ και Προέδρου της ΚΕΚΑ Γεώργιου Χρυσοστόμου και του Δημάρχου Παραλιμνίου Θεόδωρου Πυρίλλη.

Τελευταίος σταθμός για την QBR η παραλία του FIG Tree, όπου βρέθηκαν οι αθλητές της Εθνικής ομάδας Beach Volley Αντώνης Λιοτατής και Πάμπος Ζορπής και η πρώην πρωταθλήτρια του ακοντισμού Αλεξάνδρα Τσίσσιου. Μαζί τους πέραν των κυρίων Γ.Χρυσοστόμου και Θ.Πυρίλλη, και ο Αντιπρόεδρος της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου Γιώργος Νικολέττος (πρώην Αντιδήμαρχος Παραλιμνίου), καθώς και ο κ. Μαρίνος Παυλικκάς εκ μέρους του Δήμου Παραλιμνίου.

Σε κάθε σταθμό της QBR πραγματοποιείτο επίσης η παρουσίαση της «σκυτάλης» του σκεπτικού σχεδιασμού, των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν και των τεχνολογικών δυνατοτήτων της, από τον Stu Davies (Senior Operations Manager for Queen’s Baton Relay). Συνοδεύεται στην Κύπρο από τετραμελή αποστολή εκ μέρους των διοργανωτών των αγώνων.

Η Κυπριακή Επιτροπή Κοινοπολιτεικών Αγώνων, ευχαριστεί όσους συμμετείχαν στις επιτυχημένες εκδηλώσεις σε όλες τις πόλεις της Κύπρου, μέσω των οποίων με φωτογραφίσεις και συνεντεύξεις που δόθηκαν προς τους διοργανωτές, συνέβαλαν στη θετική προβολή της πατρίδας μας, στα 72 κράτη της Κοινοπολιτείας.