ΚΟΕ και Toyota Κύπρου ανανέωσαν τη συνεργασία

Εκτύπωση

Η Εταιρεία Δικράν Ουζουνιάν & Σία Λτδ και η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, μαζί στο τιμόνι στον δρόμο για το Τόκυο

Μαζί θα συνεχίσουν να ταξιδεύουν στον δρόμο για το Τόκυο, η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή και η Εταιρεία Δικράν Ουζουνιάν & Σία Λτδ (Toyota Κύπρου). Οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους για ακόμη ένα έτος (2021), ενώ τέθηκαν οι βάσεις για συνέχιση της συνεργασίας και για τον επόμενο Ολυμπιακό κύκλο.

Την ανανέωση της συνεργασίας υπέγραψαν στο Ολυμπιακό Μέγαρο την Πέμπτη 13 Μαΐου, ο πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Γιώργος Χρυσοστόμου και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Toyota Κύπρου κ. Δικράν Ουζουνιάν, στην παρουσία του διευθυντή μάρκετινγκ της Toyota Κύπρου κ. Λούκα Λεωνίδου και του λειτουργού μάρκετινγκ της ΚΟΕ κ. Σταύρου Μιχαηλίδη.

Η ΚΟΕ και η Toyota Κύπρου είναι στρατηγικοί συνεργάτες από το 2017. Από τότε η Εταιρεία είναι ενεργό μέλος της χορηγικής οικογένειας της Ολυμπιακής Επιτροπής στην κατηγορία του «Επίσημου Χορηγού», και στηρίζει έμπρακτα κάθε προσπάθεια για άριστη εκπροσώπηση της χώρας μας σε όλες τις διεθνείς διοργανώσεις που συμμετέχει η ΚΟΕ και ειδικότερα στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στο πλαίσιο της μέχρι τώρα χορηγίας, η εταιρεία μεταξύ άλλων, παραχώρησε στην ΚΟΕ, ένα αυτοκίνητο RAV4 HYBRID.
Η ανανέωση της συνεργασίας μέχρι το τέλος του 2021, επισφραγίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις άριστες σχέσεις των δύο μερών, αλλά και επιβεβαιώνει την πολιτική της Toyota Κύπρου, για έμπρακτη προσφορά στην κοινωνία και στον αθλητισμό της Κύπρου.

Την ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής και της Toyota Κύπρου χαιρέτισε ο πρόεδρος της ΚΟΕ κ. Γιώργος Χρυσοστόμου σημειώνοντας ότι η ΚΟΕ μετά την εξαιρετική συνεργασία των τελευταίων ετών, στοχεύει πλέον στην αναβάθμιση και ενίσχυση της συνεργασίας των δύο μερών.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Toyota Κύπρου κ. Δικράν Ουζουνιάν εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανανέωση της συνεργασίας με την ΚΟΕ, τονίζοντας πως η εν λόγω συνεργασία αποτελεί κορυφαίο γεγονός στις πρωτοβουλίες χορηγιών της Εταιρείας, στέλλοντας παράλληλα τις ευχές του προς τους αθλητές της Ολυμπιακής ομάδας για επιτυχία στους προσωπικούς τους στόχους, ενώ εξήρε τη συμβολή τους στην θετική προβολή της Κύπρου, μέσω της συνολικής παρουσίας της κυπριακής αποστολής στο Τόκυο.