Εθιμοτυπική Συνάντηση ΚΟΕ με Χρίστο Μαραγκό

Εκτύπωση

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Γιώργος Χρυσοστόμου, υποδέχτηκε την Τρίτη 6 Απριλίου στο Ολυμπιακό Μέγαρο, και είχε εθιμοτυπική συνάντηση με τον κ. Χρίστο Μαραγκό, Διευθύνοντα Σύμβουλο της MC Digital Media. Παρόντες στη συνάντηση, ήταν επίσης το Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΚΟΕ, και Πρόεδρος της Επιτροπής Μάρκετινγκ κ. Ανδρέας Θεοφυλάκτου, και εκ μέρους της MC Digital Media o Διευθυντής Αθλητικού Τμήματος και Επικοινωνίας κ. Κώστας Παναγιώτου.

Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τον Κυπριακό Αθλητισμό και εμπίπτουν στην αποστολή και το ρόλο της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, σε συνάρτηση με την προβολή που τυγχάνουν από τα Μέσα Ενημέρωσης. Ο κ. Χρυσοστόμου αναφέρθηκε στις δράσεις της ΚΟΕ και ιδιαίτερα στην προετοιμασία ενόψει της συμμετοχής στος Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο

Ο κ. Μαραγκός εξέφρασε την ικανοποίηση του για το έργο που επιτελείται στον οργανισμό, και σημείωσε ότι θα σταθεί δίπλα στην Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, προβάλλοντας μέσω της MC Digital Media τις δράσεις, με ιδιαίτερη έμφαση στις προσπάθειες των αθλητών μας στο Τόκυο.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο κ. Μαραγκός έτυχε ξενάγησης από τον Διοικητικό Λειτουργό Γιώργο Κορέλλη στους χώρους του Ολυμπιακού Μεγάρου, όπου στεγάζεται η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή και η πλειοψηφία των Αθλητικών Ομοσπονδιών. Η παρουσία του κ. Μαραγκού συνέπεσε και με την παρουσία στο Ολυμπιακό Μέγαρο με αυτήν του Ολυμπιονίκη Απόστολου Παρέλλη με τον οποίο είχε ολιγόλεπτη συνομιλία.