Previous Next

Η ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ μαζί με την ΚΟΕ στο δρόμο για το «Τόκιο 2020»

Εκτύπωση

Η εταιρεία ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ είναι ο νέος Στρατηγικός Συνεργάτης της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής αφού από σήμερα μπαίνει στην οικογένεια των Χορηγών της ΚΟΕ ως Μέγας Χορηγός. Η γνωστή κυπριακή γαλακτοβιομηχανία, μια από τις πιο ισχυρές βιομηχανίες της χώρας, η οποία διακρίνεται και για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη της, με το πρόγραμμα έμπρακτης προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ», να αγκαλιάζει ολόκληρη την Κύπρο, χαρίζοντας χιλιάδες παιδικά χαμόγελα. Η ποιότητα Χαραλαμπίδης Κρίστης είναι διεθνώς αναγνωρισμένη με την εταιρεία να δραστηριοποιείται εξαγωγικά σε περισσότερες από 32 χώρες, αποτελώντας την μεγαλύτερη εξαγωγική εταιρεία της Κύπρου. Μαζί με την ΚΟΕ θα βαδίσει στο δρόμο για το «Τόκυο 2020», συμβάλλοντας μέσω της οικονομικής ενίσχυσης, στην εκπλήρωση των στόχων της ΚΟΕ, αλλά και τη στήριξη των αθλητών που προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τη συμφωνία υπέγραψαν στις 8 Ιουλίου, στα γραφεία της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, ο Προέδρος της ΚΟΕ Ντίνος Μιχαηλίδης και ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Χαραλαμπίδης Κρίστης, κ. Αλέξης Χαραλαμπίδης. Η συμφωνία τίθεται αμέσως σε ισχύ, και θα ολοκληρωθεί στο τέλος του 2020.

Στο πλαίσιο της υπογραφής της συμφωνίας, ο Πρόεδρος της ΚΟΕ κ. Ντίνος Μιχαηλίδης εξέφρασε τις ευχαριστίες και την ικανοποίηση του για τη συνεργασία αυτή, σημειώνοντας ότι η ΚΟΕ θα τιμήσει στο ακέραιο του όρους της συμφωνίας όπως αρμόζει σε μια Ολυμπιακή Επιτροπή αλλά και τους διοικούντες τον οργανισμό : «Η χορηγία προέρχεται από μια εταιρεία ευγνωσμένου κύρους και αναγνώρισης από την κυπριακή κοινωνία. Θέλουμε ως θεσμικός αθλητικός φορέας να περάσουμε το μήνυμα για την ουσία του αθλητισμού που στην έκφρασή του είναι τρία στοιχεία. Ο Πολιτισμός, η δημιουργία και ο τρόπος ζωής. Είναι σε αυτούς τους τομείς που οι στόχοι μας ταυτίζονται».

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της «Χαραλαμπίδης Κρίστης» κ. Αλέξης Χαραλαμπίδης, ευχαρίστησε για την ευκαιρία που δόθηκε στην εταιρεία για αυτή τη συνεργασία σημειώνοντας μεταξύ άλλων τα εξής : «Είμαστε πολύ κοντά στο Ολυμπιακό ιδεώδες. Η σημερινή συμφωνία είναι μόνο η αρχή. Είμαστε μια μικρή χώρα, και για να μπορούμε να ανταγωνιζόμαστε στο επίπεδο του αθλητισμού, είναι φυσιολογικό να μην αρκεί η βοήθεια της πολιτείας. Εδώ είναι που υπεισέρχεται ο ρόλος μας στο πλαίσιο προσφοράς και ανταπόδοσης προς την κοινωνία. Με αυτή τη συνεργασία αποδεικνύομε έμπρακτα ότι είμαστε μέρος αυτής της προσπάθειας που κάνει η ΚΟΕ και οι αθλητές μας».

Παρόντες στην υπογραφή της συμφωνίας ήταν από την πλευρά της Χαραλαμπίδης Κρίστης Λτδ, ο Διευθύνοντας Σύμβουλος Μάριος Κωνσταντίνου και η κα Σωτηρούλα Σωτηρίου Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Εταιρικής Εικόνας της Εταιρείας, και από την ΚΟΕ ο Γενικός Γραμματέας Στρατηγός Χαράλαμπος Λόττας, ο Ταμίας Δαμιανός Χατζηδαμιανού, η Γενική Διευθύντρια Όλγα Πιπερίδου, και οι Λειτουργοί Σταύρος Μιχαηλίδης και Άντρη Σιάλου.

Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή
8 Ιουλίου 2019