Συγχαρητήρια στον Παύλο Κοντίδη, κορυφαίο ιστιοπλόο στον κόσμο για το 2018

Εκτύπωση

Μία ακόμη εξαιρετική διάκριση για τον Ολυμπιονίκη Παύλο Κοντίδη επεφύλαξε η χρονιά, καθώς η Παγκόσμια Ιστιοπλοΐκή Ομοσπονδία τον ανακήρυξε ως κορυφαίο ιστιοπλόο στον κόσμο για το 2018. Ο Κοντίδης ανακηρύχθηκε ως «Rolex World Sailor of the Year 2018» από την Παγκόσμια Ομοσπονδία, σε τελετή που έγινε στην Φλόριδα των ΗΠΑ.

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή συγχαίρει τον Παύλο Κοντίδη για την τιμητική διάκριση, το αποτέλεσμα της οποίας προήλθε και μέσα από την αναγνώριση που έτυχε μέσω της ψηφοφορίας φιλάθλων από όλο τον κόσμο : «Είμαστε βέβαιοι ότι αποτελεί την επιτυχή κατάκτηση μίας από τις πολλές κορυφές που έχεις θέσει ως στόχο στην καριέρα σου, και θα αποτελέσει κίνητρο και εφαλτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τη συμμετοχή στους οποίους έχεις ήδη εξασφαλίσει ως ο πρώτος Κύπριος αθλητής μέλος της Κυπριακής Ολυμπιακής ομάδας των Ολυμπιακών Αγώνων «Τόκυο 2020».

Η ΚΟΕ απευθύνει επίσης συγχαρητήρια, στην Κυπριακή Ιστιοπλοΐκή Ομοσπονδία, τον προπονητή και όλη την ομάδα που στηρίζει τον αθλητή, και την οικογένεια του, για την καθοριστική της συμβολή στην τεράστια καριέρα που διαγράφει ο Παύλος Κοντίδης.

Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή
31 Οκτωβρίου 2018