Θλίψη για την απώλεια της Λένιας Αντωνιάδου

Εκτύπωση
Η είδηση της απώλειας της Λένιας Αντωνιάδου που απεβίωσε σε ηλικία 69 ετών, ύστερα από άνιση μάχη που έδωσε με μεγαλείο ψυχής τον τελευταίο χρόνο, σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια του κυπριακού αθλητισμού και του Ολυμπιακού Κινήματος στην Κύπρο.
 
Η εκλιπούσα, αφιέρωσε τη ζωή της στον Αθλητισμό, την Παιδεία και την αγαπημένη της πόλη την Αμμόχωστο, προσφέροντας ανιδιοτελώς τις πολύτιμες υπηρεσίες της στην κυπριακή κοινωνία.
 
Η Λένια Αντωνιάδου γεννήθηκε στην Αμμόχωστο, συνεισφέροντας στα κοινά με προσφορά σε πάρα πολλά Σωματεία, Ομοσπονδίες και Οργανώσεις. Υπήρξε επί σειρά ετών Πρόεδρος της Λέσχης Lions Αμμοχώστου «Αρσινόη», Πρόεδρος της γυναικείας οργάνωσης του ΔΗΣΥ Αμμοχώστου «Πρωτοπορία», ενώ παρέμεινε μέχρι το τέλος της ζωής της, ενεργό μέλος του Λυκείου Ελληνίδων Αμμοχώστου.
 
Έντονη και αξιοσημείωτη υπήρξε η εμπλοκή της στα αθλητικά δρώμενα του τόπου, με ιδιαίτερη αγάπη τα ναυταθλήματα. Διετέλεσε Μέλος και Πρόεδρος επί σειρά ετών του Δ.Σ. του Ν.Ο. Αμμοχώστου, Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Τριάθλου, Μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Κανό-Καγιάκ, Μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΚΟΕ.
 
Τίμησε με την παρουσία της στο Εκτελεστικό Συμβούλιο της ΚΟΕ, την ίδια την Ολυμπιακή Επιτροπή και υπήρξε μια προσωπικότητα που πάντοτε είχε καθοριστική συμβολή στη λήψη θετικών αποφάσεων για το καλό του Ολυμπισμού και του Αθλητισμού. Για το έργο της αυτό τιμήθηκε από την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή για την πολύχρονη προσφορά της στα αθλητικά δρώμενα της Κύπρου.
 
Ο Πρόεδρος, το Εκτελεστικό Συμβούλιο, και οι εργαζόμενοι στην Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια, στους οικείους της εκλιπούσας.
 
Αντιπροσωπεία του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής θα παραστεί και θα εκπροσωπήσει την ΚΟΕ στην κηδεία της Λένιας Αντωνιάδου που θα τελεστεί υπό τον ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στη Σφαλαγγιώτισσα, στον Άγιο Αθανάσιο Λεμεσού, την Τρίτη 27 Ιουνίου, και ώρα 14.00.
 
Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή
26 Ιουνίου 2017