Συνεδρία Εκτελεστικού Συμβουλίου ΚΟΕ (14/06/2018)

Εκτύπωση

Το Εκτελεστικό Συμβούλιο της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, συνήλθε την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018 σε έκτακτη συνεδρία, για τη λήψη αποφάσεων που αφορούν στις προσεχείς αγωνιστικές συμμετοχές της ΚΟΕ, και θεμάτων που άπτονται οικονομικών δραστηριοτήτων του Οργανισμού.

To Εκτελεστικό Συμβούλιο συζήτησε τις τελευταίες λεπτομέρειες που αφορούν στην Κυπριακή αποστολή και την παρουσία στην Ταραγόνα στο πλαίσιο της διεξαγωγής των 18ων Μεσογειακών αγώνων που αρχίζουν στις 22 Ιουνίου. Επιπρόσθετα μελέτησε και θέματα προγραμματισμού για τη συμμετοχή στους 3ους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων που θα πραγματοποιηθούν από 6-18 Οκτωβρίου στο Μπουένος Αίρες.

Κατά τη συνεδρία του Εκτελεστικού Συμβουλίου, εγκρίθηκαν οι οικονομικές καταστάσεις 2017 που ετοιμάστηκαν, και οι οποίες έχουν ελεγχθεί από τους ανεξάρτητους ελεγκτές της ΚΟΕ, την εταιρεία Deloitte Ltd.

Εγκρίθηκαν επίσης οι προτάσεις συνεργασίας των εταιρειών CYTA και ΤΟΥΟΤΑ με την ΚΟΕ, και αφορούν την περίοδο μέχρι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Τόκυο 2020», και αναμένεται στο προσεχές διάστημα να καθοριστούν οι ημερομηνίες επικύρωσης και υπογραφής όσων έχουν συμφωνηθεί.

Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή
15 Ιουνίου 2018