Η Elements Capital Management Στο Πλευρό Της Ναταλίας Ευαγγελίδου

Εκτύπωση

Η εταιρεία Elements Capital Management στηρίζει την προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Πρωταθλήτριας Στίβου Κύπρου στα 800μ και 1500μ Ναταλίας Ευαγγελίδου μέσα από το πρόγραμμα «Όλοι μαζί στο Δρόμο για το Τόκιο – Υιοθετήστε έναν αθλητή» της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Elements Capital Management κ. Σάββας Λιασής δήλωσε ικανοποιημένος που δόθηκε η ευκαιρία στην Elements Capital να εφαρμόσει το πλάνο ΕΚΕ της εταιρείας για στήριξη της κυπριακής κοινωνίας μέσα από τον αθλητισμό. Μεταξύ άλλων, ευχαρίστησε την ΚΟΕ που έφερε στο προσκήνιο μέσω της ανακοίνωσης του προγράμματος τις προσπάθειες των αθλητών μας να πετύχουν την πρόκριση σε ένα από τα σημαντικότερα διεθνή αθλητικά γεγονότα, και εξέφρασε την ελπίδα να αγκαλιάσουν κι άλλες εταιρείες την πρωτοβουλία.

Η Elements Capital Management είναι μια boutique επενδυτική εταιρεία που εξειδικεύεται στους τομείς των επισφαλών στοιχείων ενεργητικού και του επιχειρηματικού κεφαλαίου (private equity) στην Ευρώπη.