Previous Next

Δείπνο προς τιμήν των ΜΜΕ στους ΑΜΚΕ παρέθεσε η ΚΟΕ

Εκτύπωση

Δείπνο προς τιμήν των εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που κάλυψαν δημοσιογραφικά τους πρόσφατους ΑΜΚΕ, παρέθεσε η ηγεσία της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΚΟΕ), κατά την παρουσία της κυπριακής αποστολής στο Μαυροβούνιο την περασμένη εβδομάδα για τους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης (ΑΜΚΕ).

Το παρών τους στο δείπνο, που πραγματοποιήθηκε σε εστιατόριο στην πόλη Μπούντβα, έδωσαν επίσης ο πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (ΚΟΑ) κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης και ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου κ. Δημήτρης Αλετράρης, οι οποίοι ήταν επίσημοι προσκεκλημένοι της ΚΟΕ στο Μαυροβούνιο.

Στο δείπνο παρέστησαν επίσης ο αντιπρόεδρος της ΚΟΕ κ. Γεώργιος Χρυσοστόμου, ο γενικός γραμματέας Στρατηγός Χαράλαμπος Λόττας, το μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου Δρ. Μιχάλης Κρασιάς, η αρχηγός αποστολής και μέλος του Ε.Σ. κα. Κάλλη Χατζηιωσήφ και οι βοηθοί αρχηγοί αποστολής. Από πλευράς ΜΜΕ, παρόντες ήταν οι εκπρόσωποι του Γραφείου Τύπου της ΚΟΕ, ο απεσταλμένος της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου (ΕΑΚ) και οι αποστολές του ΡΙΚ και του Alfasports.tv.

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Ντίνος Μιχαηλίδης, στο χαιρετισμό του, ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους για την πλήρη και εξαιρετική κάλυψη των Αγώνων και τη βοήθεια που πρόσφεραν για την διάδοση στο ευρύ κοινό της σκληρής δουλειάς που έκαναν όλα τα μέλη της αποστολής για την επιτυχή εκπροσώπηση της Κύπρου στο εξωτερικό.

Ο κ. Ντίνος Μιχαηλίδης, απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΚΟΑ κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη, τον ευχαρίστησε για τη θερμή στήριξη που πρόσφερε στην κυπριακή αποστολή, μένοντας όλη τη διάρκεια των Αγώνων δίπλα στους Κύπριους αθλητές, διαμένοντας μάλιστα στο Χωριό των Αθλητών.

Σταθερά δίπλα στην κυπριακή αποστολή ήταν και πάλι ο διαχρονικός χορηγός της ΚΟΕ, η ΟΠΑΠ Κύπρου, με τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Δημήτρη Αλετράρη να στηρίζει τις προσπάθειες των Κυπρίων αθλητών στους ΑΜΚΕ. Ο πρόεδρος της ΚΟΕ, στο χαιρετισμό του κατά τη διάρκεια του δείπνου, ευχαρίστησε θερμά την ΟΠΑΠ για την κρίσιμη στήριξη στο έργο της ΚΟΕ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «η παρουσία του κύριου Αλετράρη εδώ στο Μαυροβούνιο, είναι υπενθύμιση ότι η ΟΠΑΠ Κύπρου ως οργανισμός βρίσκεται σταθερά δίπλα στην ΚΟΕ, σε όλες τις προσπάθειες μας, οπουδήποτε κι αν βρισκόμαστε στον κόσμο».

Ευχαριστίες έστειλε ο πρόεδρος και στη διοικητική ομάδα της ΚΟΕ, για την εξαιρετική τους δουλειά, που είχε ως αποτέλεσμα όλα να κυλήσουν ομαλά κατά την παραμονή στο Μαυροβούνιο.

Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή
4 Ιουνίου 2019