Previous Next

Tarragona 2018: H κυπριακή παρουσία στο Καράτε

Εκτύπωση
Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22 Ιουνίου στο συνεδριακό κέντρο Ταραγόνας, η τεχνική συνάντηση των χωρών που συμμετέχουν στους μεσογειακούς αγώνες της Tarragona για καράτε, στην οποία παρέστη και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Καράτε Ανδρέας Βασιλείου, υπό την ιδιότητα του ως γενικός γραμματέας της Ένωσης Μεοσγειακών Ομοσπονδιών Καράτε (MWKU).

Κατά τη συνάντηση ο τεχνικός εκπρόσωπος της WKF και πρόεδρος της MKFU κ. Bechir Cherif καλωσόρισε όλους τους προπονητές και τους εκπροσώπους και σημειώνοντας τη μεγάλη προεργασία και τη σκληρή δουλειά του προέδρου της WKF κ. Antonio Espinos και του γραφείου του.

Ο κ. Cherif ευχαρίστησε επίσης τον γενικό γραμματέα του κ. MKFU, Ανδρέα Βασιλείου για τη συμβολή του στη διευθέτηση οργανωτικών θεμάτων των αγώνων.

Ακολούθησε, η κλήρωση των αγώνων που πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τους κανόνες της WKF, και αναρτηθηκαν στο ηλεκτρονικό σύστημα WKF sportsdata.

Η συνάντηση των διαιτητών έλαβε χώρα αμέσως μετά και ο κ.Bechir καλωσόρισε όλους τους διαιτητές και τους ευχαρίστησε πολύ για τη συμμετοχή τους στους αγώνες. Ευχαρίστησε επίσης τον επικεφαλής διαιτητή Giuseppe Zaccaro, ο οποίος στη συνέχεια προέβη στην ενημέρωση των διαιτητών.

22 Ιουνίου 2018