Saturday, 27 April 2024

16ο EYOF "Bansca Bystrica 2022" Ευθύμιος Πολυδώρου : «Απόλυτα περήφανος, έχουμε λαμπρό μέλλον»

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΤΗ ΣΛΟΒΑΚΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΟΣ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΕΑΡΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΟΕ/ΕΑΚ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ

Η αποστολή της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής επέστρεψε στην Κύπρο με πολλές εμπειρίες από μια μεγάλη διοργάνωση, όπως το 16ο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Νέων που έγινε στην Μπάνσκα Μπίστριτσα της Σλοβακίας (23/07-30/07). Αντρανίκ Αστζιάν Σαρκίς και Γιάννης Αντωνίου κατάφεραν να βγουν στο βάθρο (ο πρώτος αργυρός στο τριπλούν και ο δεύτερος χάλκινος στο τζούντο στην κατηγορία των 100 κιλών και πάνω). Εκτός απ' τους δύο προαναφερθέντες, οι υπόλοιποι αθλητές μας, απέδειξαν ότι έχουν δυνατότητες για να βρεθούν ξανά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και γιατί όχι να ανεβούν και αυτοί στο βάθρο. «Νιώθω απόλυτη ικανοποίηση. Η αποστολή μας ήταν απόλυτα επιτυχημένη σε όλα τα επίπεδα. Είδαμε τους νεαρούς μας να αγωνίζονται με ήθος, και πάθος δίνοντας τα πάντα για τη χωρά τους», είπε αρχικά και γεμάτος περηφάνια ο αρχηγός της αποστολής, Ευθύμιος Πολυδώρου.
«Οι αγωνιστικές επιτυχίες των νεαρών μας έδωσαν δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα για προώθηση των ταλέντων μας. Για ακόμη μια φορά, οι νεαροί απέδειξαν πως δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν παλεύοντας με συναθλητές τους απ' όλη την Ευρώπη», πρόσθεσε και καταληκτικά ανάφερε: «Είμαστε σίγουροι ότι αν συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και την ίδια αφοσίωση σ' αυτά που κάνουν, τότε το μέλλον μας στον αθλητισμό θα είναι λαμπρό».

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή επιθυμεί να ευχαριστήσει για άλλη μια φορά τους Χρυσούς Χορηγούς, Τράπεζα Κύπρου και Logicom, για τη συμβολή τους στην πραγματοποίηση της συμμετοχής της αποστολής της ΚΟΕ στους Αγώνες. 

 

 

Search