Thursday, 09 May 2024

Η Ντόρα Μπακογιάννη στην εκδήλωση της Επιτροπής ‘Γυναίκα και Αθλητισμός’ της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής

Η κ. Ντόρα Μπακογιάννη θα είναι η κύρια ομιλήτρια στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει η Επιτροπή ‘Γυναίκα και Αθλητισμός’ της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής για να γιορτάσει την 8η Μαρτίου, ημέρα της γυναίκας.

Η εκδήλωση θα γίνει στη Λεβέντειο Πινακοθήκη στη Λευκωσία στις 9 Απριλίου, με θέμα "Γυναίκα και Ολυμπισμός", και θα είναι αφιερωμένη στην Καρδιολογική Εταιρεία Κύπρου.

Η κ Ντόρα Μπακογιάννη αποτελεί μια εξέχουσα προσωπικότητα της Ελλάδας με έντονη παρουσία στα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα της χώρας. Έχει διατελέσει μεταξύ άλλων Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας και Δήμαρχος Αθηναίων, με την παρουσία της στην εκδήλωση να αποτελεί σημαντική επιτυχία για την Επιτροπή Γυναίκα και Αθλητισμός και την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή.

Η εκδήλωση αυτή ξεκίνησε πάνω σε αυτή τη βάση πέρυσι, για να γίνει θεσμός από την Επιτροπή. Στην περσινή εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στην Europa Donna, το θέμα ήταν Γυναίκα και Ευ Αγωνίζεσθαι, και ομιλήτριες ήταν η Επίτροπος της Κύπρου στην ΕΕ, κ. Στέλλα Κυριακίδου, και η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο στην αίθουσα της εκδήλωσης, η παρουσίαση της πρόσκλησης.

Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή
2 Απριλίου 2024

 

 

Search