Friday, 10 May 2024

3οι Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες : Χαραλαμπίδης και Σάββα το «πάλεψαν» αλλά αποκλείστηκαν στο Καράτε Κάτα

#TeamCyprus
#Heraklion2023
Του Θωμά Κεττένη (ΚΥΠΕ)
ΦΩΤΟ : Κωνσταντίνος Κυπριανού / Ευστάθιος Ιακωβίδης
Έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στην άμμο, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να περάσουν στους «8» του αθλήματος του Καράτε Κάτα στους 3ους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες «Ηράκλειο 2023».
Ο λόγος για τους δύο νεαρούς Κύπριους αθλητές του Καράτε Κάτα, Σταύρο Αλέξανδρο Χαραλαμπίδη και Στυλιανό Σάββα.
Οι αθλητές της κυπριακής αποστολής της ΚΟΕ στους Αγώνες αγωνίστηκαν σήμερα το πρωί στο άθλημα του Καράτε Κάτα στην Άμμο, και εκτός ότι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και πάλεψαν για να έχουν μια καλή παρουσία, αποκόμισαν και πολύτιμες εμπειρίες.
Πρώτος στο σημερινό αγώνισμα, έλαβε μέρος ο Σταύρος, συμμετέχοντας στην πρώτη προκριματική σειρά (Pool A), στην οποία συμμετείχε και ο Ολυμπιονίκης Ισπανός Damian HugoQuintero Capdevila. Ο Σταύρος εκτέλεσε το 3λεπτο περίπου πρόγραμμα του λαμβάνοντας συνολική βαθμολογία από τους κριτές 22.00.
O Ισπανός Capdevila έλαβε βαθμολογία 24.70 και πήρε την πρώτη θέση στο σειρά αυτή των πέντε αθλητών. Δεύτερος ήταν ο Ιταλός Guido Polsinelli με βαθμολογία 24.10, τρίτος ο Βόσνιος Tarik Salkic με βαθμολογία 23.00, τέταρτος ο Σταύρος με 22.00 και πέμπτος ο Mohamed Hugo από τη Λιβύη με βαθμολογία 20.50. Την πρόκριση στην 8άδα εξασφαλίζουν οι δύο πρώτοι κάθε σειράς.
Στην τέταρτη προκριματική σειρά (Pool D) πήρε μέρος ο Στυλιανός Σάββα καταλαμβάνοντας την πέμπτη θέση από τους πέντε αθλητές της σειράς με βαθμολογία 21.30. Πρώτος στη σειρά ήρθε ο Αλγερινός Saber Benmakhlouf με βαθμολογία 24.10, δεύτερος με 23.60 κατετάγη ο Κροάτης Matija Relic, τρίτος με ελάχιστη διαφορά πιο πίσω στη βαθμολογία των κριτών (23.50) ήταν ο Μαροκινός Adrane Chakir, τέταρτος κατετάγη ο Έλληνας Λαμπρινός Μάριος Μαρκεσίνης με 23.10 και στην 5η θέση ο Στυλιανός.
Η ΚΟΕ ευχαριστεί τους συνεργάτες και τους χορηγούς της, τον Πλατινένιο Χορηγό την ΟΠΑΠ Κύπρου, τους Χρυσούς Χορηγούς την Τράπεζα Κύπρου και την Logicom, τους Ασημένιους Χορηγούς την Medochemie, την Allianz και τη Χαραλαμπίδης Κρίστης, τον Χορηγό Παροχής Υπηρεσιών την Deloitte, τον Χορηγό Επικοινωνίας την Cablenet, την ΤΟΥΟΤΑ Κύπρου, τον Όμιλο Βιοϊατρική και το Ίδρυμα Α.Γ. Λεβέντη.

11 Σεπ 23

 

 

 

Search