Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή

 

Εισιτήρια για 1ους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων Σιγκαπόυρη 2010

Singapore 2010 YOGΗ Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΚΟΕ) ανακοινώνει ότι άρχισε η διαδικασία παραγγελίας εισιτηρίων για τους 1ους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων που θα διεξαχθούν στην Σιγκαπούρη 14 - 26 Αυγούστου 2010.

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή προτρέπει τους Κύπριους φιλάθλους που επιθυμούν να παρακολουθήσουν από κοντά τους ολυμπιακούς Αγώνες Νέων όπως δηλώσουν έγκαιρα το ενδιαφέρον τους για παραγγελία εισιτηρίων καθώς η κατανομή εισιτηρίων είναι περιορισμένη και γίνεται με σειρά προτεραιότητας από την Οργανωτική επιτροπή των Αγώνων αναλόγως διαθεσιμότητας.

Η τελευταία προθεσμία για υποβολή παραγγελίας εισιτηρίων προς την Οργανωτική Επιτοπή είναι η 30η Ιουνίου 2010.

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων που διεξάγονται για πρώτη φορά, δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές ηλικίας 14-18 ετών. Το πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων Νέων περιλαμβάνει 26 Ολυμπιακά Αγωνίσματα που θα διεξαχθούν σε 18 αθλητικούς χώρους για 12 ημέρες και σε αυτούς θα συμμετάσχουν περίπου 3,600 αθλητές από 205 χώρες.

Οι τιμές των εισιτηρίων ποικίλουν και αρχίζουν από 10 δολάρια Σιγκαπούρης για τους προκριματικούς μέχρι και 30 δολάρια για τους τελικούς. Όλοι οι θεατές ανεξαρτήτως ηλικίας  πρέπει να έχουν εισιτήριο για να μπορέσουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες ενώ δεν υπάρχουν εκπτώσεις στις τιμές των εισιτηρίων.

Η παραγγελία και διάθεση εισιτηρίων γίνεται απευθείας από την Οργανωτική Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων Νέων Σιγκαπούρη 2010 σύμφωνα με τους κανονισμούς της που μπορείτε να διαβάσετε στην επίσημη ιστοσελίδα των αγώνων

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την επίσημη Ιστοσελίδα των αγώνων για πληροφορίες http://www.singapore2010.sg/public/sg2010/en/en_tickets.html σχετικά με τα εισιτήρια για τους 1ους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων Σιγκαπούρη 2010 όπου θα βρουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να προχωρήσουν απευθείας οι ίδιοι στην παραγγελία των εισιτηρίων διαμέσου της ιστοσελίδας. Συγκεκριμένα μέσω της πιο πάνω ιστοσελίδας μπορείτε να πληροφορηθείτε για:

• Τους τρόπους αγοράς εισιτηρίων
• Το αγωνιστικό πρόγραμμα και τιμές
• Πληροφορίες για τα 26 αθλήματα που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα των Αγώνων.
• Πληροφορίες αναφορικά με εισιτήρια για εισιτήρια τελετής έναρξης και λήξης
• οδηγίες μετάβασης στους τόπους διεξαγωγής των Ολυμπιακών αθλημάτων και άλλες πληροφορίες.

Όσοι ενδιαφερόμενοι έχουν στενούς οικογενειακούς ή φιλικούς δεσμούς με αθλητές που θα συμμετάσχουν στους Αγώνες μπορούν να επικοινωνούν στα γραφεία της ΚΟΕ στο τηλέφωνο 22-449880 ή μεσω e-mail cypnoc@cytanet.com.cy με τον Λειτουργό Γιώργο Τερεζόπουλο για να συμπληρώσουν ειδική αίτηση που θα τους σταλεί.

 
 
© Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, 1997- 2017. All rights reserved.