Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή

 

Συνάντηση Ντίνου Μιχαηλίδη με Φοίβο Ζαχαριάδη

Ημερομηνία Έκδοσης: Ιούλ 03, 2017

 Meeting with Phivos Zachariades

Φιλοφρονητική συνάντηση γνωριμίας με τον πρόσφατα διορισθέντα Σύμβουλο του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας επί Θεμάτων Αθλητισμού κ. Φοίβο Ζαχαριάδη είχε το πρωί της Δευτέρας 3 Ιουλίου στο γραφείο του στο Ολυμπιακό Μέγαρο ο πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Ντίνος Μιχαηλίδης.
 
Παρούσα στη συνάντηση ήταν και η Γενική Διευθύντρια της ΚΟΕ κ. Όλγα Πιπερίδου.
 
Ο Πρόεδρος της ΚΟΕ κ. Ντίνος Μιχαηλίδης παρουσίασε σε γενικές γραμμές τους στόχους και τον τρόπο λειτουργίας της Ολυμπιακής Επιτροπής, καθώς και το ρόλο που διαδραματίζει στην προώθηση του Ολυμπισμού στην Κύπρο.
 
Ο κ. Μιχαηλίδης αναφέρθηκε επίσης στην ανάγκη προώθησης της Ενιαίας Αθλητικής Νομοθεσίας, που στόχο έχει να θέσει κάτω από μία νομοθεσία όλο το φάσμα του κυπριακού αθλητισμού, από τον επαγγελματικό μέχρι το σχολικό.
 
Από την πλευρά του ο κ. Ζαχαριάδης αναφέρθηκε στα καθήκοντα που ανέλαβε πρόσφατα μετά το διορισμό του από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη ως Συμβούλου για Θέματα Αθλητισμού. Τόνισε ότι η υποστήριξή του βρίσκεται στη διάθεση της ΚΟΕ και πως θα διατηρήσει ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με την Επιτροπή.
 
Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή
3 Ιουλίου 2017
 
 
© Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, 1997- 2017. All rights reserved.