Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή

 

23ης Σύνοδος Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας Κύπρου

22nd Session National Olympic Academy Cyprus 4-12-2010

Η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία Κύπρου πραγματοποιεί την 23η Σύνοδο της, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στις 09.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ολυμπιακού Μεγάρου (Αμφιπόλεως 21 Στρόβολος).

Τα κύρια θέματα της φετινής Συνόδου είναι :

• «Αθλητισμός και  Αγωγή στην Αρχαία Ελλάδα»,  με εισηγητή τον καταξιωμένο  Καθηγητή Φυσικής Αγωγής και Επίτιμο Μέλος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Ντίνο Μιχαηλίδη.
• «Οργάνωση αθλητικών διοργανώσεων που είναι περιβαλλοντικά βιώσιμες», με εισηγήτρια την Γενική Γραμματέα των Οικολόγων κ. Ιωάννα Παναγιώτου.

Στην Ολυμπιακή Σύνοδο,  θα παραστεί και ο Ύπατος Αρμοστής της Βρετανίας στην Κύπρο κ. Μάθιου Κιντ. Ο Βρετανός διπλωμάτης, θα παρουσιάσει τις εξελίξεις σε σχέση με την διοργάνωση των 30ων Ολυμπιακών Αγώνων, που θα πραγματοποιηθούν στο Λονδίνο την περίοδο 27 Ιουλίου – 12 Αυγούστου 2012.

Η Εφορεία της Ε.Ο.Α.Κ., απευθύνεται σε όλο το φάσμα της αθλητικής οικογένειας, καλώντας το να συμμετάσχει στις εργασίες της Συνόδου. Παράλληλα, θεωρεί ότι αυτή παρέχει μια εξαίρετη δυνατότητα στα νέα στελέχη του αθλητισμού, σε ότι αφορά την κατάρτιση τους σε θέματα που αφορούν στη διάδοση του πνεύματος και των αξιών του Ολυμπισμού.
Δηλώσεις συμμετοχής, στα τηλέφωνα της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, 22449800 και 22449880.

Για να κατεβάσετε και να συπληρώσετε την δήλωση συμμετοχής παρακαλώ πατήστε εδώ.

παρακαλούμε όπως αποστείλετε την συμπληρωμένη αίτηση στην Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΚΟΕ) στην ηλεκτρονική διεύθυνση cypnoc@cytanet.com.cy ή στον αρ. φαξ 22449890

10 Νοεμβρίου 2011

Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία Κύπρου

 
 
© Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, 1997- 2017. All rights reserved.