Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή

 

Σεμινάρια Προπονητών Τοξοβολίας - Επίπεδο 2

Την Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010 έγινε η έναρξη του Σεμιναρίου «FITA Archery Coaches Seminar Level II» του Olympic Solidarity από τον Γενικό Γραμματέα της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΚΟΕ), Στρατηγό Χαράλαμπο Λόττα, στη παρουσία του κ. Χαράλαμπου Κουρουνά, Προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας (ΚΟΤΟΞ).

Το Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το προπονητικό σεμινάριο, από τον εγκεκριμένο προπονητή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τοξοβολίας (FITA) κ. Tom Bil.

Στο σεμινάριο εκτός από τους 15 Κύπριους προπονητές έλαβαν μέρος και 7 προπονητές από το Ισραήλ.  Η πρακτική και η γραπτή εξέταση διεξαχθηκε το Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010 στις Ομοσπονδιακές Εγκαταστάσεις της ΚΟΤΟΞ υπό την επίβλεψη του κ. Tom Bil.

Το Σεμινάριο οργανώθηκε μετά από τις ενέργειες της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΚΟΕ) με την υποστήριξη του Olympic Solidarity

Technical Seminar Archery Level II November 2010 Technical Seminar Archery Level II November 2010 Technical Seminar Archery Level II November 2010 

 

 
 
© Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, 1997- 2017. All rights reserved.